FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cel mai mare viciu pe care l-a avut Cosmin Bărcăuan: „Copii, stați departe de așa ceva. Faceți banii corect”

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 12:37

Prezent în studioul GSP Live, Cosmin Bărcăuan (41 de ani) a vorbit despre regretele sale din perioada în care a activat ca fotbalist, în special despre viața extrasportivă pe care acesta a avut-o. 

Cosmin Bărcăuan a fost unul dintre participanții a unor întâmplări absolut fabuloase, pe vremea când evolua pentru Șahtior Donetsk. După o noapte agitată, fotbaliștii români au împrumutat o mașină de poliție cu care au început să se plimbe pe străzile din Donetsk, iar Bărcăuan a ieșit pe geam și a început să imite sirena de la mașină. (DETALII AICI

„Aș schimba mult din viața extrasportivă pe care am avut-o. Am avut o viață destul de agitată, în toată perioada. Nu eram un fotbalist profesionist, să mănânc salata și să mă culc la 10. Eram om și ziua și noaptea, a doua zi la antrenament nu se vedea”, a spus Bărcăuan la GSP Live.

Întrebat de către moderatorul Costin Ștucan dacă a jucat în vreun meci aranjat sau dacă a pariat pe meciuri de fotbal, fotbalistul a negat:

„Nu am pariat niciodată. Am avut o experiență foarte... spuneam de viața extrasportivă. Cazinoul a fost un viciu de-al meu în perioada aia, jocurile de cazino, nu pariurile. În 2005 am pus stop. Nu câștigam nimic, era pierdere de bani, de timp, de tot ce vrei. În 2005 am decis să opresc tot. Am pierdut mulți bani, de atunci am terminat-o și cu băuturile alcoolice. Am 10-12 ani de când m-am oprit”. 

Sfaturile lui Bărcăuan pentru tinerii fotbaliști care sunt tentați să facă compromisuri

„Să stea departe de toate lucrurile de genul. Mai bine să fie exclus dintr-un anturaj decât să-și complice viața, să-și complice cariera de fotbalist. Sunt niște investiții pe care părinții și familia le pun în acel copil. Până ajunge la 18 ani, ca acel copil să facă o carieră, părinții investesc o grămadă de timp, bani, speranțe. Ajungi la 18 ani să faci ce? Să te bagi în fel și fel de combinații? Sfatul meu e să stea departe, să se axeze pe treaba cu făcut bani corect din fotbal, câștigați pe transpirații. Aceștia sunt cei mai primiți bani in casă. Banii făcuți ușor se duc tot ușor” -Cosmin Bărcăuan, fost fotbalist

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Cum au „împrumutat” românii de la Șahtior o mașină de poliție și cum le punea un celebru DJ manele pe yacht

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pain89
pain89  •  05 Martie 2020, 17:23

lasa nene sa incerce si tinerii ca si tu erai la fel si poate si ei se lasa tot ca tine de ele

2290353194581653
Andrei Piatra  •  05 Martie 2020, 16:34

Ultima generatie de calitate a lui Dinamo. Juca frumos acea echipa, aveai ce vedea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează