FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Chinurile lui Șumudică la începutul carierei: „L-au «lucrat» băieții. Au jucat să piardă, nu îl voiau antrenor!”

Articol de - Publicat luni, 02 martie 2020 14:01

Marius Postolache (36 de ani), fost fotbalist la Rapid, a dezvăluit la GSP Live motivul pentru care Marius Șumudică (48 de ani) a stat foarte puțin la „satelitul” giuleștenilor, Rapid Electromagnetica: jucătorii nu îl voiau și s-au lăsat bătuți de adversari pentru a fi numit preferatul lor! 

Șumudică și-a început cariera de antrenor ca secund al lui Răzvan Lucescu, în 2004, dar, ulterior, a fost trimis să antreneze la echipa a doua a clubului din Giulești. Acolo nu a rezistat prea mult. 

„Pe Șumudică îl puseseră antrenor la Electromagnetica. Acolo l-au «lucrat» băieții. Primul meci am avut cu U Craiova și am pierdut cu 1-0, cu el antrenor. Era foarte afectat pentru că de atunci își dorea mult să ajungă antrenor al Rapidului. Al doilea meci nu au vrut băieții să joace, pentru că îl voiau ca antrenor pe Mihai Stoica. Erau «copiii» lui și așa mai departe, nu au vrut să joace bine. Au jucat să piardă. Voiau să îl aducă pe Mihai Stoica antrenor”
- Marius Postolache, fost jucător Rapid

La fel ca și în prezent, Șumudică era un personaj aparte, după cum își amintește Postolache la GSP Live: 

„Șumudică era cu glumele, indiferent de ce se întâmpla. Chiar dacă era supărat Răzvan Lucescu, el era în spatele, exact cu stilul lui. Era la Pro Rapid și l-a trimis Răzvan pe Șumi: «Du-te și pune copetele!». Trecea pe lângă noi, dar tot nu se ducea în partea cealaltă a terenului, se ducea 5 metri, se întorcea ca și cum să mai ia o copetă. Nu voia să se ducă ca nu să îl vedem noi că pune copetele. Era tot cu vorbele astea ale lui: «Să moară mama, am ajuns să pun copetele!»” , a povestit Marius Postolache.

  • Marius Șumudică a fost secundul lui Răzvan Lucescu, la Rapid, în sezonul 2004-2005. Fostul atacant a mai avut un scurt mandat ca principal la prima echipă a Rapidului, în sezonul 2010-2011.

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO A ieșit de pe teren în timpul unui meci aranjat! „Căpitanul mi-a zis: «Bă ești nebun, acum te-a apucat și pe tine cheful de fotbal!»”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează