FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 1-2

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Cornel Dinu îi critică pe Mihai Rotaru și Dumitru Dragomir: „Corb la corb nu-și scoate ochii”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 10:19

Cornel Dinu l-a criticat dur pe patronul lui CSU Craiova, Mihai Rotaru, pentru strategia din acest sezon și pentru intervenția dură avută în direct la TV Digi Sport în urmă cu două săptămâni când s-a certat cu moderatorul Vali Moraru.

„Pasiunea dusă la extrem și copilăria fotbalistică făcută la maturitate care se petrece la câțiva conducători decisivi pentru echipele pe care le-au preluat din fotbalul nostru nasc monstruozități.

Tot prin Pipera e și reședința acestui îmbogățit din fel de fel de operațiuni mai mult decât controversate... domnul Rotaru. Nu m-a surprins intervenția de acum două săptămâni de la Digi, unde a fost de un tupeu obraznic”, a spus Dinu la GSP Live.

CRITICI ȘI PENTRU DUMITRU DRAGOMIR

„Procuroru'” nu l-a menajat nici pe Dumitru Dragomir, care a salutat intervenția lui Mihai Rotaru.

Domnul Dragomir îl lăuda pentru că e și el un investitor imobiliar. Corb la corb nu-și scoate ochii. Cei care n-au jucat și care au condus datorită unor conjuncturi se joacă cu figurile de stil. Domnul Dragomir nu e departe de aceste aspecte.

Are o anumită experiență de manageriat fotbalistic, în momentul în care era o formă de dictat a fotbalului, cu înăsprirea unor carteluri fotbalistice după anii '85-'86. Atunci era simplu să conduci. Să avem rezerve când auzim părerile acestor oameni, care nu cred că sunt pregătiți să înțeleagă adevăratul fotbal”, a adăugat Cornel Dinu.

Vezi și:

Dialog incendiar la miezul nopții: „Nu înțelegeți românește?” » Patronul CSU Craiova, război deschis în direct cu jurnalistul Vali Moraru + intervenția dură a lui Crăciunescu: „Adică eu mint?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
433366400808613
Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 15:05

De ce tată sunteti negativisti, iubește și fă ce vrei...zice sfântul Augustin...

aldo_m
aldo_m  •  19 Mai 2019, 14:28

dragomir trebuia sa faca puscarie iar rotaru e asa destept incat si a schimbat antrenorul de locul trei sa ajunga pe patru zau si daca nu facea afaceri cu statul pe filiera olguta avea bani

ray51
ray51  •  19 Mai 2019, 12:08

Atentie d-le Dinu, nu este prima oara cand folositi aceasta sintagma: tupeu obraznic. Pentru a va lamuri greseala pe care o faceti si care se numeste 'tautologie', iata semnificatia cuvantului: TUPEU s. n. Îndrăzneală, cutezanță care întrece limita cuvenită; obrăznicie, impertinență. ASADAR dvs folositi expresia "tupeu obraznic" repetand sensul de obraznicie in mod nepotrivit. Nu este prima oara. Ma mir ca GAZDA DVS NU V-A ATRAS ATENTIA, SEMN CA INCUVIINTEAZA ACEASTA EROARE sau poate este de acord cu ea. Si mai grav !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează