FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV VIDEO Cosmin Bărcăuan propune o soluție de compromis în conflictul dintre FC U și CS Universitatea

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 09:50

Cosmin Bărcăuan (40 de ani) e acum antrenor principal la echipa secundă a lui FC Voluntari și a vorbit la GSP Live despre conflictul dintre CS Universitatea Craiova și FC U Craiova.


„Eu țin cu Craiova. Eu țin minte Universitatea Craiova, o singură Craiova, care era o echipă puternică. 
Erau 40-50.000 de oameni pe stadionul «Ion Oblemenco» care iubeau Craiova.

Nu vreau să comentez cum s-au împărțit treburile acolo. Scindările astea sigur nu fac bine. Un oraș mare cum e Craiova ar trebui să aibă o echipă puternică. Nu sunt de acord cu lupta asta între echipele din același oraș. Împărțeala asta nu face bine fotbalului”, a declarat Bărcăuan la GSP Live.

Fotbalistul juca atacant pentru Craiova în perioada 1999-2002, apoi imediat a ajuns la Dinamo și a fost reprofilat pe postul de fundaș central.

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Cosmin Bărcăuan, dezvăluiri din perioada petrecută la Dinamo: „Aveam probleme cu inima și am jucat pe semnătură. Mă rugam la Dumnezeu să fie bine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
dansy
dansy  •  07 August 2019, 14:19

M

suporterucv
suporterucv  •  07 August 2019, 01:22

In Craiova exista o singura echipa cu numele de ”Universitatea” . Restul, cele care incep cu ”U” si se termina tot cu ”U”, nu ne intereseaza !!

835260323234578
Biziche Marin  •  06 August 2019, 21:36

Oare Barcauan a uitat ca datorita lui Netoiu a ajuns la Dinamo ? si mai ales in ce conditi a plecat ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează