FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Cosmin Bărcăuan, dezvăluiri din perioada petrecută la Dinamo: „Aveam probleme cu inima și am jucat pe semnătură. Mă rugam la Dumnezeu să fie bine”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 09:18

Cosmin Bărcăuan (40 de ani) e acum antrenor principal la echipa secundă a lui FC Voluntari și a dezvăluit la GSP Live că în perioadele petrecute la Dinamo a jucat pe semnătură.


Fostul fundaș a jucat pentru Dinamo în două perioade: 2002-2004 și 2005-2006. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Bihor Oradea, FC Universitatea Craiova, Șahtior, Krylya Sovetov, PAOK, OFI Creta și Ceahlăul Piatra Neamț.

„Am avut și am în continuare o problemă la inimă. Nu e foarte gravă. Când am venit de la Craiova la Dinamo, după vizita medicală, mi s-a spus că am ceva probleme. Am fost internat 3 zile și după aceea mi s-a spus că e foarte greu să mai joc fotbal.

N-a fost deloc ușor, mai ales că eram în vederile selecționerului. Eram dispus să risc orice ca să joc fotbal. Și acum la fel aș proceda. Nu puteam să mă opresc. Am decis cu tot riscul să rămân în fotbal.

Mă gândeam la problemele pe care le am înaintea meciurilor, dar când eram pe teren treceam peste tot. Mă rugam la Dumnezeu să mă ajute să trec cu bine. Cu inima nu te joci! Și Țucudean cred că e în situația în care am fost eu atunci. Trebuie să facă anumite controale medicale, să aibă o viață echilibrată”, a declarat Bărcăuan la GSP Live.

Citește și:

DINAMO // EXCLUSIV Dan Nistor și Brito se întorc alături de Eugen Neagoe

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează