FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Cristi Borcea, criticat: "Nu se pricepea la fotbal! Sunt unii care se uită 30 de ani și nu știu" + Ce făcea înainte de jocurile cu Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 17:20

Ioan Andone, 59 de ani, fost jucător și antrenor al celor de la Dinamo, în prezent director tehnic la FC Voluntari, a fost invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune difuzată în fiecare miercuri, ora 20:00, pe GSP.RO.

În cariera de jucător profesionist, Andone a jucat pentru Corvinul, Dinamo, Elche și Heerenveen. Ca antrenor, Andone a câștigat 7 trofee, iar ca jucător doar 5, dar toate cu Dinamo!

Acesta a vorbit despre perioada în care era antrenor la Dinamo și transmite un mesaj clar. 

"Borcea nu se pricepea la fotbal. Era interesat, dar nu se pricepea. Prea puțini se pricep. Ei cred că dacă te uiți la fotbal înveți. Sunt unii care se uită câte 30 de ani și nu știu! Ești pasionat, faci bani și câteodată le nimerești. Dar nu ești de fapt, oricât de director general ai fi tu! Cristi a făcut eforturi mari și am lucrat bine cu el. Nu pot să spun că n-a fost bine. Au fost vremuri când apărea un jucător bun și-l vindeam imediat. Dacă e să fac o listă cu sumele încasate și ce jucători am dat... Mult sub preț! Borcea era pasionat și subiectiv", a spus Andone în exclusivitate la "Prietenii lui Ovidiu".

Andone a continuat cu dezvăluirile: "Borcea, la duelurile cu Steaua, își aducea banii de-acasă și îi punea pe masă! El l-a adus și pe Turcu la Dinamo. Atunci erau nouă acționari! Badea era președintele și știa tot. Borcea era director general și dormea acolo. Avea o nebunie și aducea bani până vindeai ceva sau încasai. Borcea chiar băga bani în club".

"Dinamo trece printr-o perioadă foarte proastă, dar mă impresionează gestul suporterilor. Sunt tare curios cine mai vine să bage bani. Suporterii trebuie să se unească, nu o să accepte să vândă acțiuni la două grupuri de suporteri"
Ioan Andone, director tehnic FC Voluntari

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
103798407052226
 •  25 Februarie 2020, 22:12
Postat de anastasiu pe 25 Februarie 2020, 18:27

Scuze, fin, nu ginere, m-am grabit la scris!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103798407052226
 •  25 Februarie 2020, 22:09

mai tanase sase clase,tu citesti inainte sa scrii ?! cand am spus ca ii vindea sub valoarea lor ?! ii vindea pe un pret,declarau altul mai mic,iar diferenta...bani de manevra ! ba,exista internet ia si citeste,ce vreti mura-n gura ?! il vinde cu 7 declara 3 diferenta in buzunare si la domnii fluierici ! la club nu mai ajungea nimic de nu au vopsit nici gardu !

anastasiu
anastasiu  •  25 Februarie 2020, 18:27
Postat de guimaraes1.0 pe 25 Februarie 2020, 18:25

gresit, viitorul fin, nu ginere, n-a impreunat borcea la fi-sa lui gigi.

Scuze, fin, nu ginere, m-am grabit la scris!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează