FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Dan Petrescu s-a răzgândit și nu mai pleacă de la CFR Cluj + Moment amuzant de pe vremea când antrena la Urziceni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 14:01 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 14:31

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj și fostul elev al lui Dan Petrescu (52 de ani) de la Unirea Urziceni, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live unde a vorbit despre situația „Bursucului” de la club și a povestit o întâmplare amuzantă din perioda când evolua la formația ialomițeană.

În prima parte a carierei, Marius Bilașco a evoluat pentru FC Argeș, FC Onești, Poli AEK și Minaur Baia Mare. În 2007 a ajuns la Unirea Urziceni, care l-a transferat de la gruparea piteșteană. A mai jucat pentru FCSB, Tianjin Teda, Energie Cottbus și Rapid

Marius Bilașco: „Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj!” 

Întrebat despre plecare lui Dan Petrescu de la CFR, fostul atacant a dat asigurări că acesta va rămâne la club pentru a încerca să câștige campionatul și să ducă echipa în primăvara europeană: „Rămâne la CFR pentru că mai are contract. Avem această misiune de a merge mai departe în Europa League. În campionat trebuie să ne batem pana la final și va mai apărea și a treia competiție, Cupa României. A fost o perioadă extrem de grea pentru el. Cred că acele declarații le-a făcut într-un moment în care era epuizat. L-a marcat faptul că avea jucători accidentați pe aceeași poziție. Știți foarte bine că Dan ține foarte mult la defensivă și mai ales la zona centrală. 

Dacă e să ne uitam exact la ce a declarat, nu a zis că va pleca acum. A facut referire la momentul când va pleca, dacă se va întâmpla asta, și a spus de acea pauza de care are nevoie. Cat l-am avut eu antrenor nu l-am văzut niciodată atât de tensionat, nici când am jucat cu titlul pe masă. Cred că această stare a venit din cauza că întâlneam un adversar valoros și nu se putea baza pe jucătorii care au demonstrat că merita să fie titulari”.

Cum își motivează Dan Petrescu jucătorii: „Ne-a spus că își rupe carnetul de antrenor dacă câștigăm”

Bilașco si-a amintit un episod amuzant cu Dan Petrescu de pe vremea când acesta era antrenor la Unirea Urziceni, încercând să evidențieze seriozitatea pe care vrea s-o impună „Bursucul” la echipele pe care le antrenează: „Jucam la Buzău și de obicei faceam un antrenament ușor în dimineața partidei. Când a venit pe teren, era o veselie destul de mare și, văzând asta, a urmat o ședință de vreo jumătate de oră în care ne-a desființat. 

Mi-a rămas în minte că a zis că dacă noi batem la Buzău, el își rupe carnetul de antrenor. A fost 4-0 pentru noi în minutul 36 și așa s-a terminat. După meci, nu a venit să își rupă carnetul. Nu a apărut deloc în vestiar. I-am adus aminte de ce spusese la primul antrenament de după”.

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ:

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Marius Bilașco a luat parte la un meci trucat în Liga 1: „Arbitrul mi-a zis: «Nu te mai agita, nu vezi că ai tăi se dau la o parte?»”

Gigi l-a ajuns pe Gică! Strategia lui Becali a dat roade: FCSB stopează supremația Viitorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
antalmihai
antalmihai  •  18 Noiembrie 2020, 18:11
Postat de dyatlantis pe 18 Noiembrie 2020, 17:04

nici nu a avut de gand sa plece vreodata, ei doar pur presiune pe arbitri. Hotii striga "Hotii!"

dar el este ***! iar acolitii lui de acolo la fel!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116538290032900
Alice Popa  •  18 Noiembrie 2020, 18:01
Postat de dyatlantis pe 18 Noiembrie 2020, 17:04

nici nu a avut de gand sa plece vreodata, ei doar pur presiune pe arbitri. Hotii striga "Hotii!"

Nu stii sa citesti?! Unde vezi tu ca se vorbeste aici despre fcsb?!?

dyatlantis
dyatlantis  •  18 Noiembrie 2020, 17:04

nici nu a avut de gand sa plece vreodata, ei doar pur presiune pe arbitri. Hotii striga "Hotii!"

Vezi toate comentariile (9)
Comentează