FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri tari despre influența lui Negoiță la Dinamo: cine e jucătorul pe care l-a impus în primul „11”

Articol de - Publicat vineri, 28 februarie 2020 12:41

Deși Ionuț Negoiță nu se mai implică aproape deloc în viața lui Dinamo, lucrurile stăteau complet diferit în perioada în care acesta a devenit finanțator în „Ștefan cel Mare”. O spun chiar colaboratorii lui Negoiță.

Invitat la GSP Live, Gabriel Răduță, șeful Academiei Dinamo, a rememorat un moment în care Ionuț Negoiță s-a implicat la echipă pentru a-l impune pe Ionuț Nedelcearu, la acea vreme doar un puști. 

„În perioada respectivă, domnul Anghelache (n.r - fostul președinte) îi adusese pe Hasanovic, Asanovic, Horia Crișan. Copilul ăsta (n.r - Nedelcearu) nu juca! 

Tot vorbeam cu domnul Negoiță și îi spuneam că Nedelcearu are calitate, i-am spus să-l bage să joace. Atunci, domnul Negoiță a luat hotărârea ca acest copil să joace, l-a impus mai mult în echipă”, a declarat Răduță. 

Nedelcearu a debutat pentru Dinamo într-o competiție oficială la vârsta de 17 ani, pe 31 octombrie 2013, într-un meci din Cupă cu Chindia Târgoviște, încheiat 5-0. Acesta a fost introdus pe teren în minutul 69, înlocuindu-l pe Dragoș Grigore.

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri tari despre influența lui Negoiță la Dinamo: cine e jucătorul pe care l-a impus în primul „11”

Cinci ani mai târziu, Negoiță l-a vândut pe Ionuț Nedelcearu în Rusia, la Ufa, pentru 600.000 de euro. „Câinii” au în continuare un procent de 15% dintr-un viitor transfer al jucătorului ajuns între timp la prima reprezentativă. 

„Negoiță se pricepe la fotbal!”

Deși rezultatele au lipsit cu desăvârșire, Răduță a vorbit în termeni laudativi despre actualul finanațator al „câinilor”:„Domnul Negoiță se pricepe la fotbal. Până acum 3 ani, el a fost foarte implicat în ceea ce privește tot ce înseamnă fotbalul la Dinamo. 

Când dânsul era implicat 100%, am jucat două finale de Cupă, ne-am luptat pentru campionat, am jucat în Europa League cu Bilbao. Se pricepe și se pricepe bine la fotbal”, a spus Răduță. 

Negoiță, secete de performanțe la Dinamo

În «era Negoiță», Dinamo a câștigat un singur trofeu, Cupa Ligii, în 2017, o competiție care între timp a fost desființată. În toată această perioadă, Dinamo a luptat la titlu într-un singur sezon (2016-2017), ultimii ani fiind sinonimi cu borne dezastruoase și participări succesive în play-out. 

VIDEO // Ionuț Negoiță: „Nu mă pricep la fotbal”

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Cum a ratat Ionuț Negoiță toate „perlele” lui Becali! Și-a bătut joc de 3 transferuri ULUITOARE: „Sunt prea mulți bani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
creeperno999
creeperno999  •  28 Februarie 2020, 22:58

Sunt curios ce sar intampla daca ar impune in prezent tactici si jucatori pentru dinamo

rocky2
rocky2  •  28 Februarie 2020, 18:56

Nimeni nu poate ajunge la nivelul lui Gigi Becali! Nimeni nu pastoreste ca el!

synystergates
synystergates  •  28 Februarie 2020, 18:53
Postat de daviddraiman pe 28 Februarie 2020, 16:00

Negoita se pricepe la fotbal ??? Am vazut ...este plin de trofee

Macar e mai priceput ca Behehecali. Negoita, cu saracia si zgarcenia lui a luat ultimul trofeu in 2017. FC FC FC FC5B SRL a luat ultimul trofeu in 2016.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează