FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Dragoș Nedelcu, analizat la sânge: „Este un băiat mai delicat. Nu o să-i fie ușor” + cum l-a băgat Planic în gura finanțatorului

Dragoș Nedelcu, foto: GSP
Dragoș Nedelcu, foto: GSP

Articol de , - Publicat marti, 11 februarie 2020 13:17

Daniel Isăilă (47 de ani), fostul selecționer al naționalei U21, a vorbit la GSP Live despre situația lui Dragoș Nedelcu, fotbalist pe care l-a antrenat în toamna lui 2017.  

Dragoș Nedelcu, mijlocașul lui FCSB, trece printr-o perioadă dificilă. El nu s-a ridicat la așteptările patronului, iar în prezent este foarte aproape de un împrumut în prima ligă din Ungaria, la MOL Vidi

„Nedelcu pleacă în Ungaria să facă vizita medicală la Mol Vidi. Îmi oferă 500.000 de euro pentru împrumut pe un an și 1.500.000 în iarna următoare pentru transfer definitiv” 
- George Becali 

Daniel Isăilă: „Nedelcu e inteligent, puternic”

Daniel Isăilă, fostul antrenor al lui Nedelcu de la naționala U21, a vorbit la GSP Live despre calitățile și vulnerabilitățile jucătorului pe care mulți specialiști îl asemănau cu Busquets.  

„Credeam foarte tare în Nedelcu și cred în continuare, pentru că este un jucător inteligent, puternic, cum puțini mijlocași centrali sunt în România. Are o pasă lungă fantastică, un șut foarte bun de la distanță. El este, însă, un tip mai special, trebuie să ai o relație foarte bună cu el, eu m-am înțeles foarte bine cu el. Nedelcu e un pic mai delicat, acesta este motivul pentru care mediul în care te duci este foarte important”, a declarat Isăilă. 

 Întrebat dacă FCSB era clubul potrivit pentru un jucător cu un moral sensibil cum este Nedelcu, Isăilă a spus: 

„Astfel de lucruri te pot căli pentru viitor și chiar dacă pentru el este un regres că nu poate să joace la potențialul pe care îl are, asta îl poate ajuta pe viitor. Poate fi o lecție de viață, îl poate întări foarte mult mental. Învățăm și din greșeli". 

VIDEO CU DECLARAȚIA LUI ISĂILĂ DESPRE NEDELCU

„Pentru Nedelcu este important să se maturizeze.  Nu o să-i fie ușor nici la MOL Vidi, acolo este un campionat pe forță, total diferit. E o filosofie pe care fiecare antrenor în funcție trebuie să o pregătească, să știi să scoți maxim de la fiecare jucător. Filosofia ta trebuie să fie în funcție de jucătorii tăi. Poate că și asta a fost în contradicție cu tot ceea ce s-a întâmplat, cu randamentul lui”, a spus antrenorul la GSP Live. 

Isăilă spune că Nedelecu a fost criticat nejustificat pentru faza din care CFR Cluj a înscris singurul gol al derbyului cu FCSB: „Toată lumea l-a criticat pe el, a jucat din prima, putea să nu riște, dar Planic a avut mingea în picior putea să o preia, Planic a lăsat mingea să treacă. În capul lui Nedelcu s-au spart mai  multe decât a trebuit, după meciul de la Cluj". 

Citește și:

Căderea lui Nedelcu: preferatul lui MM e alungat în Ungaria, deși Becali cerea 5 milioane € pe el anul trecut!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
dobrinibamus
dobrinibamus  •  12 Februarie 2020, 08:38

Cu un cioban nepriceput si care se crede Mafalda ... ce pretentii putem avea ? Pana nu dispare raul primordial la Steaua nu va fi bine ! Si din pacate jucatori excelenti ca Nedelcu suint indepartati din prostie si nestiintza !

wishmaster
wishmaster  •  11 Februarie 2020, 22:24
Postat de deusdat pe 11 Februarie 2020, 18:20

Ungurii îl vând în doi ani cu 10 milioane.

io zic că cu 20

22cea
22cea  •  11 Februarie 2020, 18:31
Postat de deusdat pe 11 Februarie 2020, 18:20

Ungurii îl vând în doi ani cu 10 milioane.

:)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează