FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV VIDEO Eugen Neagoe l-a sfătuit pe Dan Nistor să meargă la Craiova: „Are toate condițiile pentru a face performanță”

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 21:39

Eugen Neagoe (52 de ani), liber de contract după despărțirea de Hermannstadt, a vorbit despre mutările din tabăra Craiovei.

„N-aș putea să vă spun cu exactitate de ce a plecat, dar un singur lucru e clar. Îl cunosc foarte bine pe Victor Pițurcă, și-a dorit să întărească echipa Universității Craiova. Nu și-a dorit să dea un anumit jucător afară. Ca orice antrenor cu nume, el voia ca echipa să arate mult mai bine.

Dacă ne uităm la rezultatele care au fost până acum, Craiova a pierdut și cu FCSB, și cu CFR. E destul de greu să se lupte la titlu, dacă judecăm logic. Dar are forță și se poate întări, lucru pe care l-a vrut și Pițurcă”, a declarat Eugen Neagoe pentru GSP.ro.

Eugen Neagoe: „Nistor m-a sunat!”

Eugen Neagoe a fost unul dintre oamenii care l-au sfătuit pe Dan Nistor să aleagă Craiova.

„Am vorbit cu el duminică, m-a sunat. M-a întrebat care e părerea mea. I-am spus că, dacă are o ofertă concretă și e bine pentru el, trebuie să îi dea curs. În acest moment, Craiova are toate condițiile pentru a face performanță. Financiar, echipa stă foarte bine. Sfatul meu a fost să meargă acolo”, a spus Neagoe.

Vezi și:

EXCLUSIV Edward Iordănescu, șanse mari să ajungă la CS Universitatea Craiova » Toate detaliile mutării + Gazul a refuzat prima ofertă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  09 Ianuarie 2020, 07:51
Postat de blahblahblah111 pe 08 Ianuarie 2020, 22:43

Ba Neagoe, inca nu ne-ai spus logica din spatele transferurilor lui bejan,sin,moura,rauta,brito sau bru.

Păi, așa i-a zis ciobanul și, știi și tu, Neagoe, ca orice craiovean care se respectă, a executat ordinul. Un gigist, ce mai... Altfel, FC D1948 SA s-ar bate la titlu cu CFR, nu?

anthony_alexandru
anthony_alexandru  •  09 Ianuarie 2020, 00:37

asa o fi ...intrebarea este care conditii au lipsit la CFR pentru a face performanta ???

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Ianuarie 2020, 23:52

...Nistor nu i bun de nimik ...ce performanta sa faca?...deci Puti a avut toate condiitile pt performanta ...dar fiind un antrenor expirat ...a ratat...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close