FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO Florin Bratu contactat de oficialii lui Dinamo: „Vreau să ajut echipa. Sunt dinamovist și iubesc clubul”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 11:40

Bogdan Bălănescu (44 de ani), directorul general al lui Dinamo, l-a sunat aseară pe Florin Bratu pentru a prelua banca tehnică a roș-albilor, susțin sursele GSP. Antrenorul a negat parțial, dar a recunoscut că sunt tatonări, după ce Leo Grozavu a fost refuzat de Florin Prunea pe motiv că e impresariat de Anamaria Prodan.

Florin Bratu (39 de ani) a vorbit la GSP Live despre eventualitatea preluării băncii tehnice a lui Dinamo. Acesta a mai pregătit echipa în 2018, din februarie până în septembrie.

„Sunt zvonuri, n-a fost nimic concret. Tatonări au fost și vor fi mereu. E o situație grea la Dinamo, sunt mulți antrenori care refuză să vină. Dinamo n-a mai fost în situația asta niciodată. Nu e ușor pentru un antrenor să vină acum la Dinamo și să poată da garanția că va redresa lucrurile. Trebuie foarte multă atenție și o doză de nebunie pentru a intra acum la treabă. Orgolios eram când jucam fotbal. De la Dinamo nu m-a sunat nimeni, nu e nimic în momentul de față. Tatonări vor exista mereu. Sunt dinamovist și iubesc clubul ăsta.  

Vreau să ajut, de aceea m-am apucat de meseria asta de antrenor, nu mi-e frică de nimic. Când m-a adus domnul Negoiță la Dinamo m-a adus pentru că știam ce se întâmpla la juniori. Am promovat vreo 8 juniori, dar apoi strategia s-a schimbat. Încă mai există potențial la Dinamo. 

Ieri am fost la un meci de juniori U19 la Voluntari și am văzut că Dinamo încă produce. E posibil ca pe viitro să mai apară jucători tineri. Nu mi-aș păta CV-ul dacă aș reveni la Dinamo. Lotul lui Dinamo mi se pare echilibrat. Se poate obține mai mult cu acest lot. Acolo nu sunt jucători pentru locul pe care-l ocupă Dinamo acum”, a declarat Florin Bratu la GSP Live.

Citește și:

EXCLUSIV Eugen Neagoe e istorie pentru Dinamo! Clubul a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului, iar diseară vine posibilul viitor antrenor

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  12 August 2019, 19:11

la ora actuala exista 5 supervariante ptr. functia d antrenor la dinamo : 1 multescu 2 d.munteanu 3 i.chirila 4 bratu 5 ganea !!!!!!!!!!!

1745flo
1745flo  •  12 August 2019, 18:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigbolo
bigbolo  •  12 August 2019, 15:57
Postat de mosvasile pe 12 August 2019, 14:49

Sper sa nu se ia dupa "specialisti"ca tine Negoita!Cu Rednic antrenor Dinamo nu a obtinut nici o victorie cu echipele clasate pe primele 6 locuri in clasament!Bratu macar i-a batut pe Viitorul-pana sa-i destabilizeze Becali echipa cu ofertarea lui Nistor in plin campionat!

Hai nu ma ***! Dar clona din Craiova pe ce loc a fost? Parca ii baturăm pe astia...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează