FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

EXCLUSIV VIDEO + FOTO Se joacă pe plajă! Gazonul de pe Arena Națională este ORIBIL cu 3 zile înainte de Dinamo-FCSB

FOTO: Marius Mărgărit +18   FOTO
FOTO: Marius Mărgărit

Articol de - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 12:36

Gazeta Sporturilor a vizitat în această dimineață Arena Națională, cu 3 zile înainte de marele derby dintre Dinamo și FCSB. 

Așa cum era de așteptat, suprafața de joc nu a avut timp să se refacă prea mult, în continuare existând porțiuni mari în care gazonul aproape că lipsește. 

Administrația stadionului a pus în multe locuri nisip pentru a acoperi locurile unde iarba lipsește. Chiar dacă s-au montat și lămpile de UV și se udă gazonul la foc automat, sunt mari șanse ca Derby de România să se dispute pe o suprafață dezastruoasă. 

Din înaltul tribunei ceea ce acum arată terenul de pe Arena Națională seamănă foarte mult cu suprafața de joc de pe "23 August", de la celebrul România - Danemarca, 2-5 (23 martie 2003 - preliminarii CE 2004), când practic s-a jucat fotbal pe plajă. 

iarba danemarca

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, ora 21:00. Meciul este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și:  Rednic îi răspunde lui Gnohere » Dezvăluie că un fost atacant de la Chelsea și Borussia îl sună constant

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  08 Noiembrie 2018, 16:51
Postat de cata15 pe 08 Noiembrie 2018, 14:47

de acord pana intr-un punct, dar gandeste-te ca ca firea sifoneaza bani publici pentru "mentenanta arenei nationale"

Asta este altceva. Sa o caute la buzunare si gata. Dar cand vad ca unul ca no name stoica cere lamuriri....ma apuca scarba. Zici ca-i stadionul lui ma-sa.

apollon
apollon  •  08 Noiembrie 2018, 16:28
Postat de dinamo_fan pe 08 Noiembrie 2018, 15:37

si-a batut joc evolutia de tine. te-ai nascut cu cateva mii de ani mai tarziu decat esti proiectat intelectual.

Am uitat sa mentionez ca urina de maidanez si de dinamovist maidanez nu are efect. Totusi, în timpul tratamentului poti împreuna cu toata haita sa te întinzi pe teren. Oricum, nu o sa acoperiti tot terenul la câti sunteti iar voi trebuie sa urinati pe echipa voastra ca stadion tot nu aveti.

1274464749300910
Robert Sergiu  •  08 Noiembrie 2018, 15:40

Multumim

Vezi toate comentariile (9)
Comentează