FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV VIDEO Gică Popescu, dezvăluiri despre cum e să lucrezi cu Gică Hagi: „E un perfecționist! În 6 luni ne-am certat mai mult ca în 30 de ani”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 16:39

Giică Popescu a fost prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, găzduită de GSP.RO în fiecare miercuri, și a vorbit despre relația cu Gică Hagi și despre proiectul de la Viitorul. 

„Eu cu Gică suntem prieteni de 30 de ani. Când am devenit cumnați lucrurile s-au complicat și mai mult cu ghilimele aferente. Petrecem foarte mult timp împreună. Vacanțele le facem împreună. Copiii noștri au crescut împreună și au o relație apropiată. 

Eu am avut o relație foarte, foarte bună cu Gică. De-a lungul timpului, am avut discuții, ne-am certat și ne-am împăcat. Dar Gică, pe cât de repede se aprinde, la fel de repede se stinge”, a declarat Gică Popescu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. 

Gică Popescu: „Ne-am certat în 6 luni mai mult decât în 30 de ani” 

De când sunt președinte la Viitorul, de șase luni, ne-am certat de mai multe ori decât în 30 de ani! Când vorbesc de ceartă e o exagerare. Au fost discuții mai aprinse, pe partea sportivă. Gică mă tot ruga de doi ani de zile să vin acolo pentru că are nevoie de cineva. Eu n-am vrut să mă plătească! Nu puteam să-i iau bani! Dar acum am salariu pentru că dacă nu mă duceam eu, atunci lua pe altcineva. 

Avea nevoie de cineva pentru că nu mai putea. M-a rugat și m-am dus! Am avut și alte oferte de la noi din țară, dar am spus că în România nu pot să fiu adversarul lui. Oricum, el face cam tot la club, administrativ și tehnic. E foarte greu de gestionat! Și nu e deloc ușor de lucrat cu el.  

Atunci când îl cunoști este mai ușor, dar unul din exterior fuge imediat! El e perfecționist, face totul la perfecție și nu mereu îi iese, dar controlează totul. Și e normal când ai banii tăi băgați acolo. El a băgat foarte, foarte mulți bani! Eu cu el vorbesc zeci de ore despre Viitorul și despre proiectul ăsta. Eu, și când nu eram președinte, mă duceam la toate meciurile. Mi-a fost ușor să mă integrez pentru că știam filozofia și pașii. 

Din o sută de proiecte, 99 ar fi falimentat! Singurul care stă în picioare e al lui Gică pentru că s-a ocupat el! Dacă nu se ocupa, dacă nu era implicat în toate departamentele din club, nu reușea. Le-a pus la punct! Și e normal să verifice inclusiv mingile la antrenament. Când intră pe stadion el devine antrenor, nu mai e patron. Că are anumite preocupări de patron, e normal! El se ocupă de absolut tot”, a adăugat fostul căpitan al Barcelonei. 

Vezi aici emisiunea integrală

Vezi și: 

VIDEO Gică Hagi, încă o conferință-manifest: „Eu nu vreau să trăiesc ca voi! Reflectați la asta. Aruncați răul la gunoi!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
194346585064696
Cosmin VL  •  12 Decembrie 2019, 21:35
Postat de Malus Dacus pe 12 Decembrie 2019, 15:21

...din urias, ajunsesi atarnache la haji. De fapt, haji ti-a dat si muiere, ca tu n-ai fost in stare sa-ti gasesti, iar acum te plateste cu salariu fix pe luna si prestezi pt. el. Jalnic...

Popescu sa isi faca academie ?? Ia uitate putin de unde are hagi juniori ??

fabius_2014
fabius_2014  •  12 Decembrie 2019, 17:01
Postat de cneius pe 12 Decembrie 2019, 15:41

Esti pe linga fenomen. Orice inceput e greu si ai nevoie de un pic de sprijin. Fa tu o academie daca crezi ca detii adevarul absolut !

Daca sprijinul este legal si il primesc toti cei care au academie atunci ai dreptate, dar daca sprijinul consta in "omenii", arbitraje incorecte etc atunci esti intr-o mare eroare. De fapt cam asta este gandirea romaneasca " fura, fura dar mai si face". Compromisuri care ne-au adus in dezastrul in care ne aflam.

cneius
cneius  •  12 Decembrie 2019, 15:41
Postat de fabius_2014 pe 12 Decembrie 2019, 08:39

1. Hagi nu se cearta cu Popescu. Hagi il cearta pe Popescu. 2. Proiectul Viitorul era in faliment daca nu ar fi fost cateva omenii si daca Gigi Becali nu ar fi investit cateva milioane de euro. 3. Fara sprijinul masiv al arbitrilor si al FRF proiectul Viitorul ar fi un esec. 4. Fara sprijinul presei, nea Ovi campion, jucatorii Viitorului ar fi vanduti la preturi mult mai mici si in concluzie... faliment Concluzie finala : Omenii, bani spalati, sprijin arbitrii, FRF si presa. Asta este proiectul Viitorul .

Esti pe linga fenomen. Orice inceput e greu si ai nevoie de un pic de sprijin. Fa tu o academie daca crezi ca detii adevarul absolut !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close