LIGA 1  ·  VOLUNTARI - VIITORUL 1-2

VIITORUL // VIDEO Gică Hagi, încă o conferință-manifest: „Eu nu vreau să trăiesc ca voi! Reflectați la asta. Aruncați răul la gunoi!”

Marti, 10 Decembrie 2019

Viitorul a câștigat greu meciul cu FC Voluntari, 2-1, ultimul din etapa a 20-a, grație unui gol marcat în minutul 88 de atacantul Louis Munteanu.  

După meci, într-o conferință de presă de 27 de minute!, Gică Hagi a taxat mediul în care crește tânărul fotbalist din România.

„Pe jucători trebuie să-i criticăm, să-i punem cu picioarele pe pământ. Dar să-i susținem, să fim lângă ei. Singura problemă a fotbalistului român e mediul în care trăiește. Nu e un mediu ca în anii '80 sau '90, când se juca fotbal și în care scoți în evidență valorile. 

Acum totul e negru, negativ. Și jucătorul trăiește într-un mediu negativ. Nu vă întrebați ce fac băieții tineri când nu sunt la stadion? La stadion stau 2 ore. Mediul înseamnă mentalitate! Și mentalitatea nu se construiește cu lucruri negative și cu „Nu se poate!”. Trebuie să schimbăm modul de gândire, trebuie să promovăm oamenii care au făcut ceva! Nu mai promovați răul! 

În viață sunt două lucruri, binele și răul. Da și nu. Eu zic «Se poate». Nu vreau să trăiesc ca voi, cu «Nu se poate» sau «Nu mai suntem». Reflectați la asta! Scoateți în față binele, oamenii care fac performanță! Aruncați răul la gunoi! 

Mereu există ceva bun! La fotbal sunt două lucruri mereu. Eu raportez totul la doi. Există bine și rău, stânga și dreapta, înainte și în față, subiectul și predicatul. Ca să compui, trebuie să știi alea”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.  

Gică Hagi: „Sunt supărat că nu am fost invitat la tragere”

Gică Hagi a comentat și faptul că Federația Română de Fotbal nu l-a invitat la tragerea la sorți a grupelor EURO 2020, care a avut la Romexpo, pe 30 noiembrie.

„Sunt supărat din cauza invitației. Nimeni nu trebuie să mă iubească, nu trebuie să-mi dea nimic. E o chestie doar de invitație. Nu vreau să vorbesc de cei care au fost la Romexpo. Vă zic doar atât. Eu am jucat la Madrid și la Barcelona. Nu știu câți vor mai face asta. Sper să mai apuc să văd un român în primii 100 jucători din istorie. Asta nu va putea să-mi șteargă nimeni. 

Acum sunt la copii. Sunt cu munca mea. Eu îmi văd de drumul meu. Nu bat la nimeni la ușă, îmi văd de drumul meu. Voi construi fotbaliști”, a adăugat Hagi.

Citește și:

Gică Hagi, nervos după 2-1 cu Voluntari: „Am avut noroc! O victorie nemeritată” + Se ia de propria conducere și de LPF: „Am avut 3 meciuri în 7 zile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Reacția lui Brad Pitt când și-a văzut fosta soție pe un ecran TV. Înregistrarea face înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (37)

Popa George  •  12 Decembrie 2019, 06:27

.. corect.... unul e Hagi..

Ion Popescu  •  12 Decembrie 2019, 00:46

Hagii are 100 % dreptate. In Romania se traieste intr-un mediu toxic. Burleanu- toxicitate si nesimtire maxima. Si pe ce salariu !

mihai_luchian  •  11 Decembrie 2019, 22:17

Gică, ce bine era când vorbeai mai puțin și jucai mai mult...

Vezi toate comentariile (37)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
13:00 Fotbal, Cupa Turciei

Kirklarelispor - Bașakșehir

Look Plus
17:00 Handbal M, CE 2020

Portugalia - Slovenia

Digi 2, Look Plus
19:15 Handbal M, CE 2020

Norvegia - Islanda

Digi 2, Look Sport
19:30 Fotbal, Turcia

Fenerbahce - Kayseri

Look Plus
21:30 Handbal M, CE 2020

Ungaria - Suedia

Digi 2, Look Sport
21:45 Fotbal, Cupa Italiei

Napoli - Lazio

Look Plus
22:15 Fotbal, Premier League

Chelsea - Arsenal

Eurosport
Program TV complet

Liga 1