FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV VIDEO Imagini de la vizita medicală a lui Pleașcă. Cum se prezintă jucătorul care "este peste Enache și Bălașa"

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2017 08:41

Steaua l-a prezentat pe Marian Pleaşcă, fundaşul dreapta de 27 de ani venit liber de contract, după ce a reziliat contractul cu Pandurii.

Pleașcă a făcut în această dimineață vizita medicală, iar reporterii GSP.RO au realizat o galerie foto cu jucătorul despre care Sorin Cârțu spune că  "este mai fundaş decât Enache şi Bălaşa. Este mai bun decât amândoi pe postul de fundaş dreapta. Acesta este postul lui. Este mai defensiv, foarte bun pe faza defensivă".

 

Save

Save

Save

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  10 Februarie 2017, 09:59

Acuma, dacă tot l-au cumpărat, noi îi urăm succes lui Pleaşcă !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Februarie 2017, 09:46

Costica Costica, fa lampa mai mica si du-te la culcare! Esti obosit si nu mai stii sa scrii. Dac-ai stiut vreodata...

116318208879996
Costica Costica  •  10 Februarie 2017, 09:25

asta da ciobanu la luat pe pleasca asa cum a luat si el terenurile tot pleasca se potrivete nene manusa hot hu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează