FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Mircea Stoenescu dă vina pe Ionuț Negoiță pentru situația lui Dinamo: „Nu are chemare pentru fotbal” + Dan Nistor, singurul care merită să joace la „câini”

Articol de - Publicat marti, 22 octombrie 2019 17:23

Mircea Stoenescu, 76 de ani, a acordat un interviu impresionant pentru Gazeta Sporturilor, din căminul pentru vârstnici în care trăiește alături de soția lui. 

Stoenescu, fost jucător și președinte la Dinamo, a vorbit despre situația „câinilor” și l-a criticat pe finanțatorul Ionuț Negoiță. 

- Când credeți că va mai fi Dinamo campioană? 
- Când o să mai aducă 25 de fotbaliști. Pardon, 24, că Nistor merită să joace aici. 

- Înainte se vorbea de grupele Champions League, acum doar de play-off. 
- (râde) Atunci era Borcea cu vorbele. „Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League!”. Foarte curând nu vom vedea asta, cel puțin, cu optimism o zic!, nu înainte de 10-12 ani. Dinamo e o parodie. Doar lozinci ieftine, că muncesc mai mult etapa viitoare, că vin cu târnăcopul și că vor face și drege. Dă drumul jucătorilor, apoi regretă. Totul pleacă de sus! 

- Ionuț Negoiță e singurul vinovat? 
- E principalul. Îi stâng mâna, îl aplaud, dar nu are chemare pentru clubul ăsta, pentru fotbal! N-a știut niciodată să-și aleagă oamenii pentru a-i distribui în conducerea grupării.

-Credeți că se va ajunge la situația ca Dinamo să se vândă? 
-Nu cred. 

-Există vreun dinamovist care ar fi fost bun și într-una din marile echipe ale lui Dinamo pe care le-ați văzut? 
--Nistor. Cu pregătire mai bună, pentru că el încă nu joacă la sută la sută din ceea ce poate. Oricum, și-așa, e mult peste ăștia de acum. 

-Cine ar fi cel mai bun fotbalist din istoria lui Dinamo? 
-Aș evita să zic numărul 1, nu ar fi frumos pentru alții, dar Dumitrache a fost minunat, parcă deasupra tuturor. Mai sunt Cornel Dinu, longeviv și cu o sănătate de fier ca fotbalist, Piți Varga, Pârcălab.  

Citește și: 

Mircea Stoenescu, interviu tulburător de pe patul de cămin: „E «Apusul meu de soare». Visez să mai trec pragul casei cu soția” 

EXCLUSIV Dan Nistor nu se teme de meciurile de foc ale „câinilor”: „Vreau să luăm 7 puncte cu Viitorul, Craiova și CFR!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vishnu
vishnu  •  22 Octombrie 2019, 19:14

Daaa, in viziunea voastra patronul ar trebui sa fie si antrenor si manager ca favoritul vostru cu zece articole pe zi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează