FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Motivul incredibil pentru care Gică Popescu a renunțat la antrenorat: "E singurul loc unde nu negociez și n-aș fi acceptat asta!"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 decembrie 2019 09:00

Gică Popescu, președintele Viitorului, dar și consilier onorific în Guvernul Ludovic Orban, a fost invitatul special al lui Ovidiu Ioanițoaia la "Prietenii lui Ovidiu", emisiune ce se difuzează miercurea, de la ora 20:00, pe GSP.RO. Acesta a explicat de ce-a renunțat să fie antrenor după ce-a pus ghetele în cui.

"M-a tentat meseria de antrenor. Am licență, dar am zis că nu voi antrena niciodată cât copiii mei vor face școala. Să fi antrenor trebuie să-ți iei mereu familia și să te muți. Ba la București, la Istanbul, la Barcelona, la Timișoara, la Iași... Asta ar fi însemnat ca ai mei copii să facă ba aici școala, ba în Spania, în Anglia sau nu știu unde, în funcție de unde aș fi antrenat.

N-ar fi avut o continuitate în învățământ. N-aș fi acceptat asta. Când o să termine școala și vor intra la facultate poate o să mă gândesc. Dar e greu să mă apuc acum de antrenorat. Școala este singurul loc unde nu negociez cu copiii mei!", a explicat Popescu.

"Baciul" n-a ezitat să detalieze de ce a renunțat la cursurile Școlii de Antrenori din România după ce la proba practică trebuia să facă o serie de activități incredibile: "Unul dintre teste ca să merg mai departe la școala de antrenori era ceva aberant. Să conduc mingea prin jaloane, dar eu așa ceva nu fac! Și să dăm de la mijlocul terenului mingea în poartă.

 Mourinho nu dădea două din ele! Louis van Gaal nu dădea niciuna! Ce treaba are licența și meseria de antrenor cu conducerea mingii? Aaaa! În cel mai rău caz p-ăia de la juniori și pui să le arate copiilor cum se lovește mingea, unde se pune piciorul de sprijin... Dar la nivelul ăsta al nostru, mi se pare prea mult!"

"De ce-l cheamă Nicolas pe băiatul meu? Mă uitam la un serial și îmi placea de un personaj de acolo. Noi oltenii ținem de naș. Pe nașul meu îl cheamă Nicolae. Am schimbat e cu s. Noi oricum acasă îl strigăm Nicolae și îi place"
Gică Popescu

În lotul Viitorului, Nicolas este caracterizat de fostul căpitan al Barcelonei și al echipei naționale: "Eu cred că are toate ingrendientele ca să facă performanță. Știți cum a ajuns la Academie? A venit Gică la un meci cu Voluntari și l-a văzut. «Bă, nu mai pierde timpul. E genial! Adu-l aici!». Și-a făcut bagajele și s-a mutat la Constanța. El are 16 ani. A crescut 30 de centrimetri într-un an jumătate. E înalt. Are 1,87 metri. A crescut, nu putea să și dezvolte și muscular. E mijlocaș central, are calitate la mijloc. Cum zicea nea Țâcă Zamfir: «Are mecanica fină bine însușită!».

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
rocky2
rocky2  •  02 Ianuarie 2020, 13:57
Postat de Carlos Mendoza pe 01 Ianuarie 2020, 18:00

Da, erau mari riscuri pentru copii... Barcelona, Londa, Milano. Și ce făcea dacă brusc și de-odată îl vroia Madrid...? Iar schimbare.

Astea n-au scoli de top ca la Calafat, sau ca la Ovidiu, unde se pare ca n-a fost o problema sa-l mute pe ala micu! Cand e vorba de calitatea invatamantului, nu se negociaza! Cat de ipocrit... ce caracter...

elgabri
elgabri  •  02 Ianuarie 2020, 07:22

Guardiola Puscariilor ;)))

liviuemil
liviuemil  •  01 Ianuarie 2020, 19:27
Postat de ionescugeorge77 pe 01 Ianuarie 2020, 18:07

...omul e prost ...trebuie sa l intelegem...

Bine ma , ca esti tu ..... destept!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close