FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO Soluția pentru salvarea lui Olimpiu Moruțan: „Hagi îl va transforma în stea la Viitorul!”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 15:01

Valeriu Iftime, președintele lui FC Botoșani, consideră că singura șansă ca Olimpiu Moruțan să-și mai revină din punct de vedere fotbalistic e să meargă la Viitorul lui Gică Hagi.


„La Olimpiu, situația e complicată. Dacă nici la Europeanul sub 21 de ani nu e luat, înseamnă că e o problemă. El are nevoie de ajutor acum. E un fotbalist talentat, dar ca orice fotbalist talentat se poate pierde. El, dacă ar juca la Viitorul, ar fi piesă, stea! Hagi l-ar face stea la Viitorul.

Dacă vrei să creezi viitor nu joci cu Teixeira în meciul cu CFR Cluj, ci îl bagi pe Moruțan. Doar așa îl poți ajuta”, a declarat Valeriu Iftime la GSP Live.

Olimpiu Moruțan, fotbalist pe care  FCSB a plătit peste un milion de euro celor de la Botoșani, nu va fi prezent la Campionatul European de tineret, la care România va lua parte peste o lună. Rădoi a anunțat lista extinsă, iar mijlocașul de la FCSB nu se află între cei 33 de jucători nominalizați de selecționer.

SEZONUL 2017-2018, BOTOȘANI

  • 36 meciuri
  • 26 titular
  • 2 goluri

SEZONUL 2018-2019, FCSB

  • 27 meciuri
  • 4 titular
  • 2 goluri
    * cifre exclusiv în Liga 1

Merita convocat și Moruțan pentru EURO 2019?

DA
NU

Citește și:

EXCLUSIV Impresarul lui Moruțan, Florin Vulturar, îl critică pe Mirel Rădoi: „De-aia nu l-ai convocat pe Olimpiu? E de-a dreptul hilar!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
robotzel
robotzel  •  24 Mai 2019, 09:04

Are cifre mai bune la fcsb. Adica mai putine meciuri, mai putine ca titular si totusi la fel de multe goluri. Ce se baga asta?

zagna
zagna  •  24 Mai 2019, 08:14

Bai cazangiule, Teixeira la aproape 39 de ani nu se sufoca si cere schimbare dupa 10 min.de joc. Iar gol ca Teixeira nu va da pupilul tau niciodata.

florar
florar  •  23 Mai 2019, 20:58
Postat de adook pe 23 Mai 2019, 18:41

ba,tu ai citit cu atentie ce am scris inainte de a afirma ca prea bag in ele?ia citeste tu cuvant cu cuvant ce am scris eu,eventual urmareste cuvintele cu degetul,citeste de trei ori ce am scris cu atentie si urmarind cu degetul,repet,fiecare cuvant si apoi raspunde-mi si vezi daca o sa-mi scrii la fel.

Tu singur afirmi că Iftimie să- l răscumpere pe Moruțan de la Steaua și apoi să- l vândă la Viitorul...Doar nu o sa de-a Botosaniul milionul la Steaua la răscumpărare și să- l de-a moca la Viitorul?...Dar tu pe tine te înțelegi...?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează