FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

EXCLUSIV // VIDEO Vladimir Cohn, derapaj la adresa lui Mihai Stoica după scandările jignitoare la adresa lui Dinamo: „Gigi Becali să-l dea afară! Eu l-aș fi împușcat”

Mihai Stoica, foto: GSP +31   FOTO
Mihai Stoica, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 10:25

Vladimir Cohn (73 de ani), fost acționar la Dinamo, a fost prezent azi la GSP LIVE și a analizat derby-ul dintre Dinamo și FCSB 2-1.

Fostul oficial al „câinilor” a comentat imaginile în care Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a dat tonul scandărilor jignitoare la adresa lui Dinamo, înainte de derby și a avut un derapaj.

Dacă aveam un asemenea angajat, l-aș fi împușcat direct! Cum e posibil să vedem un asemenea gest la un director sportiv al unui club de tradiție? Vă dați seama cum ar fi dacă Boban sau Maldini, de la Milan, să scandeze împotriva echipei cu care joacă? Nu ar mai călca în fotbalul italian niciodată în viața lor. 

Federația și Liga ar trebui să-l suspende pe 200 de ani! Cum e posibil să jignești o altă echipă? Cum e posibil? E absolut inadmisibil! Mă miră pentru că Mihai Stoica nu e un prost, e dotat intelectual. Cred că e doar de întărâtare, de satisfacție a grupului care a venit acolo. Se duce Florinel Coman la culcare și se gândește «Bă, cum i-am înjurat pe ăia! Bravo, MM!”.

Vladimir Cohn: „Gigi Becali să-l dea afară pe Mihai Stoica”

În mod normal, dacă Gigi Becali e un om serios, ar trebui să-l dea afară instantaneu! Du-te, domne! Orice relație ai avea, un astfel de om îți strică ambientul pe care vrei să-l construiești. Gigi Becali vrea mai mult ca orice să aibă recunoaștere internațională. E literă de lege. Dar cu asemenea oameni... Dar Mihai Stoica să facă așa ceva... Mă mir că Liga și Federația nu iau atitudine. Trebuie suspendat omul ăsta. Nu e îndemn la sportivitate, ci la o luptă mârșavă”, a declarat Vladimir Cohn la GSP LIVE. 

VIDEO » Mihai Stoica și fanii FCSB scandează împotriva lui Dinamo

Citește și: 

Slavko Perovic, prima reacție după accidentarea horror din Dinamo - FCSB: „Sunt în afara oricărui pericol”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (70)
1731885997060900
Niculae Petre  •  17 Februarie 2020, 18:59

Stimate Domn Chon ,nu sunt fan MM si nici Becali dar semnele pe care le facea Prune catre cine le facea si ce semnificau ele???. Poate vi le faceau dumneavoastra.Oricum ambi sunt animale si nu merita sa vorbesc despre ei.Prunea are foame mare si sta sa *** de la marele bancher Negoita,unul asemanator cu dv.care ati fugit de la Dinamo,asa ca ciocul mic si daca erati asa potent financiar ajutati Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  17 Februarie 2020, 18:52

cum să-l dea ciobanul afară,dacă se aseamănă?

duta_dd
duta_dd  •  17 Februarie 2020, 17:44

Corect ce spune dl Cohn. meme e o *** caraghioasa si ticaloasa, merita ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează