FOTBAL  »  Superliga  »  PRELUARE

EXCLUSIV Vin banii! Un club din Liga 1 e în negocieri avansate cu patronul echipei antrenate de Alessandro Nesta

Riccardo Silva, în centru, alături de Ronaldo și Nesta +3   FOTO
Riccardo Silva, în centru, alături de Ronaldo și Nesta

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 10:05

Florin Prunea, președintele celor de la CSM Poli Iași, a anunțat că echipa ar putea fi preluată de un investitor străin și că negocierile sunt avantasate.

Potrivit informațiilor GSP.RO, este vorba despre  Riccardo Silva, italianul care deține echipa Miami FC din a doua ligă din SUA, antrenată de Alessandro Nesta.  De altfel, stadionul pe care joacă americanii poartă numele patronului italian. 

Riccardo Silva este un om de afaceri italian de 46 de ani. Acesta deține o agenție extrem de puternică, MP & Silva, care se ocupă de drepturi media, servicii digitale și consultanță media.

Mogul media

Înființată în 2004, compania MP&Silva ar genera un profit anual de 750 de milioane de dolari. 

Compania deține drepturi TV pentru cele mai importante competiții din lume: Premier League, La Liga, Bundesliga și Serie A, NBA, Formula 1 și Roland Garros.

Cei mai importanți clienți sunt Fox, ESPN, Canal +, Al Jazeera, EuroSport și CNN. În mai 2016, o companie din China a cumpărat 65% din acțiunile firmei.

2014
e anul în care Riccardo Silva a fost numit cel mai bun manager din industria media din fotbal

"Suntem în discuţii cu o firmă din străinătate, care este interesată să preia echipa. Până la finalizarea negocierilor mi s-a cerut să nu fac public numele potenţialului investitor.

Sper ca tratativele să se concretizeze şi Iaşiul să-şi propună, pe viitor, obiective pe măsura anvergurii oraşului" Florin Prunea pe 17 aprilie

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
lukeflor
lukeflor  •  18 Aprilie 2017, 19:00

Alt italian care a prins gustul moldovencelor...

zarqa
zarqa  •  18 Aprilie 2017, 16:37

Nu cred o boabă din ceea ce spune Fl.Prunea. De când îl știm ne-a dovedit, în timp, că este un mare mincinos, pervers și diversionist.

skrilla
skrilla  •  18 Aprilie 2017, 11:39
Postat de Andrei Kolozsi pe 18 Aprilie 2017, 10:56

ce logica ar avea ca un miliardar italian sa se implice la fc copou ..din Romania. ?? Petarde fara sens ..daca un om de afaceri asa de potent vrea sa investeasca in fotbal o va face cumparand un club mare , important al europei. Pasarea malai viseaza...

Mda, pentru ca sa investesti intr-un club submediocru din liga a doua SUA, are intr-adevar logica.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează