FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV / Vine Ivici!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2007 00:00


Steaua a ajuns la un acord cu mijlocasul sirb al lui AEK Atena, care va sosi azi la Bucuresti. Continua tratativele cu Dady si Camus

Hagi cere insistent fortificarea echipei! Iar Becali si Adi Ilie cauta solutii. Patronul a marturisit aseara, la televiziunea sportro, ca Steaua a ajuns la un acord cu un fotbalist al grecilor de la AEK Atena, insa n-a spus si numele acestuia. "Luni vine la Bucuresti", a zis Becali.

Sursele gsp au dezvaluit ca jucatorul este sirbul Vladan Ivici. Mijlocasul de 30 de ani, 1,91 metri si 84 de kilograme joaca pentru AEK din 2005, iar acum e la final de contract. Fost capitan al lui Partizan Belgrad pina in 2004, el a fost transferat apoi la Borussia Monchengladbach, de unde a fost cumparat de greci. In 3 sezoane la AEK, el a evoluat 13 meciuri in cupele europene, iar in campionat a marcat 9 goluri in 56 de partide.

Becali a confirmat si tratativele cu portughezul Dady (25 de ani), de la Belenenses. "I-am oferit 300.000 la semnatura si salariu de 200.000 de euro anual. Insa are clauza de reziliere de 3,5 milioane de euro si ar trebui s-o activeze el, dar nu vrea sa se certe cu clubul. Presedintele lor ne-a zis ca daca pleaca Dady, si antrenorul isi da demisia".

"Duminica am trimis in Portugalia un fax cu ultima noastra oferta pentru Dady. Daca ne lovim din nou de refuzul celor de acolo, vom aduce un jucator din tara, pentru ca nu mai avem timp sa asteptam", a declarat pentru gsp si Adrian Ilie.

Varianta autohtona a Stelei este Dorel Zaharia, atacantul Bistritei. Simbata seara, imediat dupa finalul meciului Gloria - Atletico Madrid, in care virful de 29 de ani a marcat un gol, Hagi l-a sunat pe Sabau pentru a-i cere referinte despre fotbalist.

Superoferta pentru Camus
Becali a dezvaluit aseara la televiziunea sportro ce oferta i-a facut lui Fanien Camus, mijlocasul de 22 de ani al lui Charleroi: "I-am zis ca ii dau 350.000 de euro la semnatura, plus un salariu de 200.000 pe an. Primele lui ar fi 150.000 de euro la calificarea in Liga si 200.000 de euro la titlu, plus 1.000 de euro pentru fiecare punct cistigat. Parea incintat. Pina marti trebuie sa ne dea un raspuns clar".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează