FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZAU

EXCLUSIV / "Vioara" ameninta: "Am mai zis de doua ori ca plec si simt ca se umple paharul"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2007 00:00

Scandal la Buzau! Managerul general Viorel Ion este suparat din nou pe conducerea clubului pentru ca nu a reusit inca sa perfecteze transferurile lui Alexandru Filip (FC Caracal) si Marian Nejneru (Dunarea Galati).

"In loc sa ma ocup de pregatirea echipei, stau toata ziua sa vorbesc la telefon, ba cu Ilinca de la Caracal, ba cu Brasoveanu de la Galati, care imi spun ca daca nu le dam banii mai repede, ne iau jucatorii inapoi. Eu am insa mare nevoie de ei, trebuie sa-i luam neaparat. Trebuia ca acesti doi jucatori sa fie deja rezolvati ca acum sintem in Liga I si nu mai merge cu jumatati de masura", a tunat Viorel Ion din stagiul de la
Kaprun. "Vioara" a rabufnit spre finalul discutiei: "Am mai zis de vreo doua ori ca plec si simt ca se umple paharul. Imi vine sa las totul balta, cind vad asa ceva!".

In replica, principalul vizat de "sagetile" tehnicianului, presedintele Gloriei, Aurel Brebeanu, a declarat: "Viorel mai bine sa-si vada de treaba si sa nu mai agite spiritele degeaba. Lucrurile s-au rezolvat in privinta celor doi fotbalisti si vom vira banii cluburilor de care apartin in cel mai scurt timp".

Altfel, buzoienii au renuntat la achizitionarea celor doi jucatori din Burkina Fasso adusi in probe in cantonamentul din Austria, atacantul Dieudonne si fundasul central Iwosso, despre care Viorel Ion a spus ca nu au valoare nici pentru Liga a III-a. (Mihai Baltag - Buzau)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează