FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Vrea să scape de Dinamo cu orice preț » Ce mesaje le-a dat lui Negoiță și Mutu

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 13:13

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că Vali Lazăr le-a transmis diverse mesaje lui Ionuț Negoiță și Adrian Mutu prin care îi ruga să-l lase pe mai departe în Qatar, pentru binele familiei sale. Asta ar însemna ca Dinamo să accepte mai puțini bani.

Mijlocașul de 27 de ani vrea ca Dinamo să ajungă la un acord cu Al Sailiya, pentru un transfer definitiv, și a decis să apeleze la sentimentele șefilor din Ștefan cel Mare. Pentru ca Lazăr să continue în Qatar, Dinamo trebuie să accepte o ofertă mai mică pentru acesta.

"Le-a transmis mai multe mesaje lui Ionuț Negoiță și Adrian Mutu prin care le-a solicitat, i-a rugat, i-a implorat să-l lase în continuare în Qatar. A adus în discuție familia lui, faptul că are copil mic și are nevoie de transferul definitiv la Al Sailiya. Le-a transmis celor de la Dinamo să nu solicite bani mulți pe el și să accepte ce oferă arabii", au comentat apropiații clubului.

Lazăr aduce în discuție faptul că la Al Sailiya câștigă în jur de 18.000 de euro pe lună doar din salariu, de 4 ori mai mult decât în "Ștefan cel Mare".

Toate detaliile legate de plecarea lui Vali Lazăr de la Dinamo și despre negocierile dintre echipa alb-roșie și Al Sailya pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
calinescu_
calinescu_  •  03 Iunie 2017, 14:08

CU LAZARICA SI ERIK CASTIGAM CAMPIONATUL ....!!!! IAR VALI VA FI GOLGETER SI TITULAR LA NATIONALA ...!!!

972281226138993
Ologeanu Mario  •  02 Iunie 2017, 20:58

Lazarica poti juca la arabi cit vrei,din cei 18000 de euro,opreste-ti 3000 pe luna si restul dai clubului timp de un an de zile.asa sigur accepta oferta

178516522518224
Dinu Ion  •  02 Iunie 2017, 12:53

Chiar ești un ziarist *** oare ți-a arătat Mutu meilul pe care i la trimis Lazăr ? Ne-ați intoxicat cu transferările făcute de cioban să vedem astăzi pe cîne mai transfera !!!! *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează