FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - MIOVENI 3-0

Execuţie

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2008 00:00

Vasluiul a stat departe de poarta Mioveniului 45 de minute, după care s-a dezlănţuit şi şi-a călcat în picioare adversarul. Obiectivul stabilit de Porumboiu, un loc de Cupa UEFA, a părut o povară pentru vasluieni în prima repriză a meciului de ieri, cu Mioveniul. Derutaţi de "autobaza" lui Cîrţu, oamenii lui Dorinel Munteanu n-au reuşit să desfacă jocul argeşenilor, izbutind un singur şut pe poartă, din afara careului, trimis de N'Doye (11). Replica a venit de la Frăsineanu (30), care l-a întins bine pe Hăisan cu o minge de la 20 de metri.

Dar imediat după revenirea de la vestiare a început show-ul! Gazdele şi-au scos colţii şi în opt minute i-au năucit pe fotbaliştii Daciei. Mai întîi, Ljubinkovici (46) a înscris din 3 metri servit perfect de adversarul Baicu. Figura s-a repetat mai tîrziu, dar cel care a luat la ţintă poarta a fost fundaşul Mioveniului, Vasile Jula. A vrut să respingă, dar n-a reuşit decît un autogol. Minutele de coşmar s-au fost încheiat cu reuşita lui Temwanjera (53), care a punctat din 4 metri după o eroare a lui Stanca. Apoi totul s-a liniştit, oaspeţii replicînd şi ei apatic de cîteva ori, cînd Neagoe (72, 74) şi Chiacu (78) l-au luat la ţintă pe Hăisan.
În minutul 77, stadionul a început să se golească din cauza ploii, puţini fiind cei care au rămas să se bucure pînă la final de succesul ce îi apropie pe vasluieni de îndeplinirea obiectivului, cupele europene.

"Am făcut un pariu cu Neţoiu. Eu am zis 3-0 pentru Vaslui, el a zis 2-0 pentru Mioveni. Acum va trebui să-mi dea o masă în cel mai luxos restaurant din Bucureşti, dar eu vin cu încă 30 de invitaţi"
Adrian Porumboiu

Contestă "galbenele"
Sabou, Panait şi Temwanjera nu vor juca etapa viitoare, la Bistriţa, după ce fiecare a încasat ieri al patrulea "galben" stagional. "Un arbitru trebuie să ştie că fotbalul este un joc bărbătesc, să nu fie superficial atunci cînd ia decizii. Nu ştiu dacă a făcut-o intenţionat, dar să fie mai atent cînd împarte cartonaşele", a tunat Dorinel Munteanu. "Au fost două «galbene» haioase, dar cred că e o greşeală omenească. Nici jucătorii nu trebuiau să se comporte aşa", a spus Porumboiu.

Dorinel: "Vă anunţ cînd mă retrag"
Antrenorul-jucător al galben-verzilor, Dorinel Munteanu, nu a fost ieri nici măcar rezervă. "Nu este nici primul şi nici ultimul pas spre retragere, dar am decis să includ în lot un jucător de perspectivă. Eu voi intra atunci cînd voi vedea că echipa are nevoie de mine. Vă anunţ cînd mă retrag", a comentat tehnicianul. Întîlnirea a fost urmărită şi "principalul" Ceahlăului, Viorel Hizo, care a plecat la 3-0. "Tot atîtea îi dau şi lui!", a spus Porumboiu. Vaslui-Ceahlăul se joacă peste o lună şi jumătate.

Click pe casetă pentru a vedea notele jucătorilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează