FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Explicații în premieră pentru declinul lui Adi Petre de la FCSB: „Ceva s-a dereglat. A pățit la fel ca la Esbjerg”

Cariera lui Adi Petre a luat-o la vale la FCSB / Sursă foto: GSP
Cariera lui Adi Petre a luat-o la vale la FCSB / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 14:08 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 14:59

Adrian Petre (22 de ani) a părăsit-o pe FCSB în luna noiembrie a anului trecut, când roș-albaștrii l-au împrumutat în Serie B, la Cosenza. 

Transferat iarna trecută de la Esbjerg, Adi Petre a dezamăgit crunt la gruparea patronată de Gigi Becali. Cândva un atacant indispensabil naționalei U21, Petre a avut evoluții dezamăgitoare la FCSB, pentru care a înscris un singur gol în 10 apariții în Liga 1.

VIDEO Bogdan Oneț, despre situația lui Adrian Petre: „Ceva acolo s-a dereglat”

Invitat în această dimineață la GSP Live, Bogdan Oneț, președintele lui Atletico Arad, clubul care l-a lansat pe Adrian Petre în fotbalul mare, a încercat să găsească explicații pentru declinul în care a intrat cariera atacantului. 

„Petre a pățit la FCSB cum a pățit la Esbjerg. S-a transferat acolo, a fost câteva meciuri în vână, după mai apărea 10, 15 minute, apoi nu mai apărea deloc. Totul depinde de el, de felul în care se antrenează. Te antrenezi ușor, o să joci două minute! Trebuie să demonstreze staff-ului că merită mai mult. 

Doar el se poate scoate de unde a ajuns, doar el poate ajunge să fie iar o «gură de tun» pentru România. Ceva s-a dereglat la el. El trebuie să bage capul între umeri, să bage «materiale» și să se antreneze cum trebuie”, a spus Bogdan Oneț, la GSP Live. 

Petre tot timpul a fost așa. Când a spus că nu-i e frică de Becali, chiar nu-i era. Dacă juca la 12 ani cu 2.000 de oameni în tribune, el nu avea nicio treabă.
 - Bogdan Oneț, președinte Atletico Arad

Împrumutat de clubul lui Becali în Italia, Petre nu a convins până acum nici la Cosenza. A bifat 9 meciuri oficiale, fără să marcheze vreun gol.

Adrian Petre la FCSB: 

  • a semnat în februarie 2020 cu roș-albaștrii;
  • a venit din Danemarca, de la Esbjerg;
  • a jucat 15 meciuri;
  • a reușit doar 3 goluri.

Adrian Petre, al treilea cel mai valoros fotbalist de la Cosenza

Cosenza a încheiat sezonul precedent de Serie B pe locul 15. Lotul echipei valorează 9.08 milioane de euro cumulat, potrivit Transfermarkt.com. Cel mai valoros fotbalist al echipei este aripa stânga Jaime Baez, cotat la 1,6 milioane de euro. Acesta și Ihsan Sacko sunt singurii fotbaliști de la Cosenza care au o cotă de piață mai bună decât Adrian Petre, românul având o valoare de 800.000 euro.

Citește și alte știri din intervenția lui Bogdan Oneț la GSP Live: 

EXCLUSIV Cum a încercat Viitorul lui Hagi să „fure” un jucător de la o rivală: „Ce mi-ați făcut? Mi-ați vândut copilul lui Hagi și nici nu mi-ați zis?”

FCSB. EXCLUSIV Fostul antrenor al lui Dennis Man i-a scris „perlei” lui Becali: „Am cinci copii cu numărul 98 pe spate care te urmăresc, nu cred că dă bine să faci asta”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
875423049539972
Raimond Anghel  •  11 Ianuarie 2021, 15:07

peste tot e altcineva vinovat ,el nu e .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează