FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Explicații lui Victor Pițurcă » De ce au ieșit Bărbuț și Mateiu din echipa de start + Laude pentru Cicâldău

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 20:38

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul Universității Craiova, a dezvăluit înaintea meciului cu Universitatea Craiova motivele pentru care Alexandru Mateiu (29 de ani, mijlocaș central) și Cristi Bărbuț (24 de ani, extremă dreapta) nu au mai prins echipa de start.

„Craiova are un lot de jucători numeros. Tratăm fiecare meci foarte serios. Cei care nu sunt titulari astăzi pot fi în următoarea partidă.

Bărbuț a traversat o perioadă mai dificilă din punct de vedere fizic. Mateiu nu jucase în ultimul timp și a făcut un efort considerabil, atât la antrenamente, cât și la meciul cu FCSB.

Cicâldau este unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai echipei și unul dintre liderii noștri”, a declarat Pițurcă la TV Digi Sport.

Mateiu este pe banca de rezerve, în timp ce Bărbuț nu a prins nici lotul de 18.

VEZI ȘI:

Gaz Metan - Craiova, liveTEXT de la 20:30 » Echipele de start trimise de Iordănescu și Pițurcă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sorinvision
sorinvision  •  21 Septembrie 2019, 19:40

Fizic cel mai slab statea Nicusor Bancu. Dupa accidentare 3 antrenamente pe zi. Am spus de multa vreme, in minutul 70 echipa Craiovei era moarta. A pierdut "n" puncte pe goluri luate in ultimele 20 minute pentru ca nu mai puteau alerga. Acum s-a schimbat treaba, nu in totalitate, dar incep sa stea mai bine fizic. Cantonamentul de iarna trebuie la munte, alergare. In cupele europene un jucator alearga 90 minute. Daca vrem acolo, trebuie in primul rand pregatire fizica. "Cantonamentele lungi si dese, cheia marilor succese!" :)

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  21 Septembrie 2019, 05:17

Nea Piti, baietii astia nu erau obisnuiti sa fie tratati asa; adica, ce e aia, sa nu fii pregatit fizic foarte bine? Pana acum a mers si acum nu se mai poate? E nefiresc. Cum adica sa zburzi pe teren cand la Craiova se dormea asa de bine? Iarta-i pe baieti ca nu inteleg.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează