FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 3-0

Explicațiile lui Teja pentru absența lui Momcilovic: „Nu vreau să-l fac de râs”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 09:21

Mihai Teja l-a avut la dispoziție în meciul cu Hermannstadt, scor 3-0, pe Mihai Pintilii revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren timp de cinci luni. Antrenorul lui FCSB a explicat și care e situația fundașului Marko Momcilovic (31 de ani).

”Da, pe Momcilovic îl aștept! Nu are ritm, e ca Mihai Pintilii, poate chiar mai în urmă cu pregătirea fizică. N-a apucat nici în cantonament să joace în meciurile amicale și e destul de greu să poți să-l arunci într-un meci cu miză. Și nici nu vreau să-l fac de râs pe el și nici să slăbesc echipa din acest punct de vedere!

Când va fi 90% sau 100% sigur va intra, pentru că este un fotbalist cu mare calitate”, a spus Teja, la conferința de presă de după meci.

Mihai Pintilii a jucat aseară 45 de minute, fiind înlocuit cu Bogdan Planic la pauză. Detalii, AICI!

 Citește și:

FCSB - HERMANNSTADT 3-0 // Note de 2 și de 3 încasate de sibieni pentru prestația jalnică de aseară!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează