FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ

Fabio Bilica, jucătorul care a privat-o pe Steaua de titlu, lider în Turcia

Fabio Bilica, Dorel Zaharia
Fabio Bilica, Dorel Zaharia

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 ianuarie 2009 00:00

Fostul fundaş al Universităţii Cluj, Fabio Bilica, în prezent la Sivasspor, a fost notat cu 9 de site-ul maraton.com pentru evoluţia sa în turul Superligii.

Deşi a retrogradat în sezonul precedent cu "şepcile roşii", Bilica, 29 de ani, a semnat din postura de jucător liber cu Sivasspor, grupare care după 16 etape conduce în campionatul Turciei cu 34 de puncte, la egalitate cu Trabzonspor, dar peste Fenerbahce, Galatasaray sau Besiktas :O.

Cine este Fabio Bilica? Nimeni altul decît fundaşul care a provocat penalty-ul din care Ricardo Cadu a înscris golul CFR-ului în derby-ul cu Universitatea din ultima etapă a stagiunii 2007/2008. Victoria feroviarilor a adus în premieră titlul în Gruia şi a stîrnit numeroase controverse, cîţiva dintre fotbaliştii echipei conduse de Alpar Mezaros, printre care şi Bilica, fiind suspectaţi că "s-au menajat" în derby-ul Clujului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
 •  04 Ianuarie 2009, 10:43

am vazut in liga campionilor cine e campioana blaturilor - steaua care s-a facut de ras in toate meciurile.

 •  03 Ianuarie 2009, 22:55

Ce aranjament interesant ? Bilica si-a luat banu si a fost transferat in Turcia, sa nu mai stie nimeni nimik. Cfr, campioana blaturilor din liga 1.

 •  03 Ianuarie 2009, 22:21

steaua n-a facut blaturi pe timpul lui ceasca pentru ca nu avea nevoie . era o echipa foarte buna , dar si echipele bune mai prind zile proaste , insa atunci ieseau la rampa arbitrii care nu erau platiti ci doar le era frica de partid. fluierai impotriva stelei fluierai impotriva familiei. asa ca ciocu mic si aducetiva aminte de meciul cu Vasluiul din ultima etapa 2005-2006, iar daca ala a fost meci pe bune inseamna ca sunteti niste oligofreni facuti dintr-o laba comunista

Vezi toate comentariile (35)
Comentează