FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - FCM TG. MUREŞ 3-1

Falub îşi pune la zid portarul: "Nu este posibil să iei două goluri din două şuturi pe poartă"

falub
falub

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

Antrenorul lui FCM Tg. Mureş, Adrian Falub, şi-a pus la zid jucătorii, mai ales pe portarul Dănălache, pe care chiar l-a schimbat la pauză.

 

"Am întîlnit o echipă bună, organizată. Victoria Bistriţei este total meritată pentru că au reuşit să gestioneze rezultatul cu foarte mult calm. Nu este posibil să iei goluri în Liga 1 la singurele şuturi pe poartă ale adversarului. Avem jucători care pot face faţă în Liga 1, dar care cred că nu suportă această presiune. Sper ca în perioada următoare să reparăm problemele pe care le avem în apărare", a spus Falub la finalul jocului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
laci
laci  •  31 August 2010, 00:17

IMI PLCE POSTAREA LUI TG MURES PE PROSPORT ,PENTRU AIA AM COPIAT SI LIPIT AICI

laci
laci  •  31 August 2010, 00:14

# tg mures tg mures | luni, 30.08.2010 - 23:54 ne-am adus si noi ca cei de la vaslui niste PORUMBEI GALACTICI, care au acelasi randament(adica zero),porumbei astia de TOXICI,CASQUERO ,EDU ,DIDI,VELIOVICI,DONADONI ,sa-si ia zborul catre casa si sa nu ne mai manance bani .(publici).... sa-l duca si pe falub....poate asa o sa-i apreciem....hai plecati

benny_hill
benny_hill  •  31 August 2010, 00:02

auzi bah falub , dupa meciul cu Dinamo ai dat un jucator afara si ai dat vina pe el pt esecul echipei si cu un tupeu nes imitit ai dat vina si pe arbitru care va daduse un penalty INEXISTENT si cartonas rosu lui Moti !!!!....dupa meciul asta e vina...portarului !!!!...dar , TU se pare ca n-ai...NICIODATA nicio vina !!!...mi-e sila de limbrici ca tine care dau vina pe altii pt a-si ascunde propriile greseli !!!...cred ca mai ai de stat cel mult 2 etape la Tg. Mures !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează