FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Familia fanului dinamovist ucis cere daune morale de la agresor: care e suma dorită

FOTO Raed Krishan
FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 00:00

100.000 de euro: acestea sunt pretenţiile familiei lui Daniel Matei, fanul "câinilor" ucis în plină stradă de Alexandru Badea, când se întorcea spre casă, de la Steaua-Dinamo din tur.

Procesul în care Alexandru Badea, cel care l-a ucis pe 20 august pe suporterul dinamovist Daniel Matei (18 ani), va fi acuzat de omor simplu a început deja, dar este în faza de prezentare de înscrisuri.

"Familia celui ucis s-a constituit în parte civilă. Va cere daune morale de 100.000 de euro şi daune materiale de 7.000 de lei, costurile înmormântării. S-a cerut şi sechestru asigurator pentru acoperirea acestor sume. Sunt pretenţii normale, mai ales că părinţii sunt distruşi după ce şi-au pierdut singurul copil", susţin surse apropiate familiei.

În plus, soţii Matei sunt decişi să ceară instanţei o pedeapsă cât mai apropiată de maxim, omorul simplu fiind pedepsit de actualul Cod Penal cu o pedeapsă privativă de libertate între 10 şi 20 de ani.

Alexandru Badea, cel care şi-a recunoscut fapta din momentul în care a fost prins, se află în continuare în arest, fără nicio posibilitate de a fi eliberat. Cel mai probabil, primul termen public al procesului va avea loc la începutul anului viitor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
847153178690789
Ticu Troya  •  24 Noiembrie 2016, 13:32

Este extrem de complex cazul acesta ! Adica sunt 7 stelisti si un rapidist care ataca un grup de dinamovisti . Toti pusti corditi ! Se dau pumni , picioare si se ajunge la concluzia ca lovitura care a cauzat moartea , apartine suporterului rapidist , care era si cel mai mic si slabut dintre toti !!! Haida de ....

bakunin
bakunin  •  24 Noiembrie 2016, 12:55
Postat de John Milne pe 24 Noiembrie 2016, 12:16

De Bubuuu e vorba ?

Da, parintii lui s-au gandit ca pot scoate niste bani din tragedia asta. nea marin haldan, fiind sarac in duh, nu s-a gandit la asa ceva :)))))

bakunin
bakunin  •  24 Noiembrie 2016, 12:54
Postat de John Milne pe 24 Noiembrie 2016, 12:16

De Bubuuu e vorba ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează