FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

„Te-ai nenorocit pe viață, «Papa»” » Reacțiile fanilor, după transferul vedetei Kyriakos Papadopoulos la FCU Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2022 13:22 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 14:19

FCU Craiova încearcă să își rezolve problemele din defensivă și l-a adus pe grecul Kyriakos Papadopoulos (30 de ani), un jucător cu un CV impresionant.

Trecut pe la formații precum Schalke, Bayer Leverkusen, Leipzig și Hamburg, Kyriakos Papadopoulos reprezintă mutarea verii în Liga 1, prin prisma numelui.

Pe cine a luat Mititelu? Nume mare sau „un jucător terminat”? » Verdict dur de la Atena în privința lui Kyriakos Papadopoulos: „Este un fost jucător. A ars deja
FCU CRAIOVA
Pe cine a luat Mititelu? Nume mare sau „un jucător terminat”? » Verdict dur de la Atena în privința lui Kyriakos Papadopoulos: „Este un fost jucător. A ars deja"

Cum au reacționat fanii FCU Craiova după transferul lui Papadopoulos

După oficializarea mutării, cei mai mulți dintre fanii FCU Craiova l-au felicitat pe Adrian Mititelu pentru aducerea grecului și s-au declarat încântați de acesta.

Totuși, o parte dintre ei sunt sceptici în privința mutării. Fanii se tem că acesta se va accidenta des, se întreabă de ce un asemenea jucător a ales FCU Craiova, iar unii au ironizat mutarea, atât pe Facebook, cât și în comentariile de pe GSP.ro.

Iată o parte dintre comentarii:

  • „După transferuri din Papua Noua Guinee sau Eritreea, e clar că transferul unui grec cu ceva meciuri în Bundesliga e ceva fantastic pentru Superliga”
  • „Bombă!!! Un fost fotbalist a ajuns la Craiova”
  • „Ce a fost în capul tău să vii la vârsta asta în România? Te-ai nenorocit pe viață, Papa”
  • „Îl așteptăm în Centrul Vechi”
  • „Din 11 ani la nivel profesionist, 5 ani a stat numai accidentat”
  • „Se spune că l-ar fi măcinat accidentările, de asta cariera lui a luat-o în jos. Dacă e adevarat, sper ca nu va fi un meci pe teren și 4 în recuperări”
  • „Trebuie adus și Dani Alves”
  • „Nu prea seamănă cu originalul”
  • Pare genul care se accidentează după două etape și apoi stă pe salariu un an, după aia e dat afară și după încă 2 ani câștigă proces la TAS de recuperare a salariilor pierdute.
  • „Cimitirul fotbaliștilor... Mai este și operat! Mă, Pele, mai joacă? Aduceți-l și pe el”
  • „Omul era legenda prin FIFA și Football manager la 19-20 de ani. Acum se rupe și dacă fuge pe scări să prindă metroul. La cât de pământ de flori e fotbalul de la noi, 90% din jucătorii din Liga 1 sunt Cristiano Ronaldo pe lângă Papadopoulos ăsta în materie de condiție fizică. Doctorii de la Craiova să se odihnească bine acum, cât mai pot, că apoi vine grecul ăsta și nu îi mai lasă să respire”
  • „Are picioarele ca Robocop și 15 meciuri în ultimii 5 ani. Dacă mai putea îl lua Olympiacos. Așa, îl plimbă cu căruța cu lubenițe”
  • „Lool. Super transfer(ca Baptista la CFR}). Nu înțeleg de ce se aduc toți expirați și nu se merge pe mana tinerilor”

Papadopoulos, legitimat ultima dată în Grecia, țara natală, la Atromitos, are un CV impresionant. A îmbrăcat în 35 de rânduri tricoul naționalei elene și a bifat 136 de partide în Bundesliga, la Schalke, Bayer Leverkusen, Leipzig și Hamburg. 

De-a lungul carierei, Kyriakos Papadopoulos a mai evoluat pentru GAS Svoronos, Olympiacos, NK Lokomotiva și Al-Fayha.

Papadopoulos, venit liber de contract la FCU Craiova, a intrat într-un con de umbră începând cu 2020, când a plecat de la Hamburg și a semnat cu croații de la NK Lokomotiva. În 2018 a suferit o operație la genunchiul stâng. De-atunci, a avut multe luni fără niciun angajament și a mai evoluat pentru Al-Fayha (Arabia Saudită) și Atromitos (Grecia).

Citește și: 

Mititelu, avertisment pentru Croitoru: „Am ajuns la o înțelegere, sper să se țină de cuvânt. Îl mai iert o dată sau de două ori”

Două echipe din Liga 1, în afara legii ministrului Novak! GSP a monitorizat prima etapă a campionatului și prezintă concluziile

Citește și:

Ce s-a întâmplat în Ghencea, imediat după fluierul final din România - Bulgaria
Nationala
Ce s-a întâmplat în Ghencea, imediat după fluierul final din România - Bulgaria
Planurile turcilor la Petrolul » Transferuri de la granzii Turciei și un „lup galben” de neprețuit
Superliga
Planurile turcilor la Petrolul » Transferuri de la granzii Turciei și un „lup galben” de neprețuit
Mutare pe piața media » Basarab Panduru a schimbat televiziunea: „Primul transfer al verii”
Media
Mutare pe piața media » Basarab Panduru a schimbat televiziunea: „Primul transfer al verii”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (36)
zicsieu
zicsieu  •  27 Iulie 2022, 20:44
Postat de legio.sud pe 23 Iulie 2022, 19:29

Tu te simți original ?! Știi tu ce-i originalul ? Bă voi susținătorii mititelului sunteți irecuperabili …

tu vorbesti de originalitate ? voi astia de la mogo ? echipa Olteniei cu sediul la Mogosoaia. si cupele alea castigate tot la Bucuresti le sarbatoreati si voi vorbiti de original. cum sa fie vreodata echipa Olteniei cu sediul la mogo ? aveti tupeu ordinar.

zicsieu
zicsieu  •  27 Iulie 2022, 20:39
Postat de george.br pe 23 Iulie 2022, 17:36

Mai siluiesti mult, fato, limba romana??

mai uita sau adauga un i pe alocuri ...dar s-o vezi cum e pe tocuri !! femeie sau barbat! nu discriminez. tocurile ei/lui !

zicsieu
zicsieu  •  27 Iulie 2022, 20:35
Postat de legio.sud pe 23 Iulie 2022, 14:46

Mititeilor ați ajuns de rasul curcilor !!!

legiosud !!! *** ti-am citit toate comentariile la acest articol despre grec si te-am mai vazut si pe la alte articole despre FCU, ai probleme grave ! tu stii si cat la suta s-a recuperat grecul dupa operatia aia, doar 10% ! maxim 10% ! *** de ce nu comnetati acolo la echipa voastra de handbal ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează