FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răsturnare de situație la Rapid! Anunțul liderului de galerie, după mesajul lui Nicu Gheară

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 15:44 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 17:28

După ce au protestat vehement împotriva conducerii, care l-a numit pe Cristiano Bergodi în locul preferatului lor, Marius Șumudică, fanii Rapidului au luat o decizia categorică. Nicu Gheară, 58 de ani, controversat om de afaceri cu legături în lumea interlopă, respectat și temut printre liderii de galerie din Giulești, a susținut într-o postare de ieri că fanii alb-vișiniilor nu trebuie să se implice în deciziile conducerii.

Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, a avut un mesaj prin care îi îndemna pe suporteri să vină la primul meci al noului sezon, programat vineri, cu Sepsi.

UTA a transferat de la Rapid » Contract pe un an, cu opțiune de prelungire
UTA
UTA a transferat de la Rapid » Contract pe un an, cu opțiune de prelungire

Liderul galeriei îi cheamă pe fanii Rapidului la stadion

„Rapidul se susține pe stadion! Ne vedem cu toții vineri, pentru prima etapă, să vedem băieții” a scris „Bocciu” pe Facebook.

Iar fanii au răspuns pozitiv mesajului dat de liderul galeriei.

„Așa da!”, „Bravo! Ăsta e mesajul care trebuie transmis”, „Totul e bine când se termină cu bine. Cel mai important e să rămânem uniți”, „Ne vedem la meci, cu bune și cu rele”, „Rapidul mai presus de toate”, au fost câteva dintre comentarii.

  • Rapid - Sepsi se joacă vineri, de la ora 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport

Nicu Gheară cerea fanilor să susțină decizia conducerii

Cu o zi înainte, Nicu Gheară, 58 de ani, susținea că fanii alb-vișiniilor nu trebuie să se implice în deciziile conducerii.

„Băiatul meu m-a întrebat cum văd situația care s-a creat între suporteri și conducerea Rapidului. Străbunicul și bunicul tău au fost rapidiști... Tu și băiețelul tău (nepotul meu) sunteți rapidiști. Un suporter nu trebuie să-și asume rolul de a pune antrenor, pe el nu-l poate trage nimeni la răspundere, și își pierde identitatea.

Suporterii trebuie să susțină echipa, să respecte deciziile conducerii, iar când rezultatele sunt negative să se manifeste în tribune! Este o perioadă bună si de viitor pentru clubul Rapid. Suporterii și conducerea împreună cu jucătorii și echipa tehnică să fie uniți, pentru a fi o familie adevărată cum este acest club iubit, Rapid”, a scris Gheară pe Facebook. 

VIDEO Cum arată noile echipamente ale Rapidului pentru noul sezon 2023-2024

Citește și: 

„Ne-am găsit mașinile zgâriate și cauciucurile sparte” » Fostul antrenor de la Rapid a luat cuvântul: „Cât timp Șumudică n-are contract, oricine e sub presiune!” + condamnă implicarea galeriei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
VardyParty
VardyParty  •  14 Iulie 2023, 16:46
Postat de ED_BAD pe 14 Iulie 2023, 00:10

Folosesti nume pe care nu ai avea curaj sa le spui decat in soapta. La scris din spatele unui cont anonim esti foarte abil. Sunt curios sa te vad daca si vorbele si faptele ies asa gramada din tine cum iti ies cuvintele din taste... Vorbesti si tu ce auzi de la altii dar nu intelegi nimic...

Singurul care vorbeste in soapta acum este Domnul Bocciu. De Domnul Corsicanu se aude ca a fost trimis la corsa, pardon la coasă.

legio.sud
legio.sud  •  14 Iulie 2023, 13:40

O lăcustă bocciu ăsta … jupânu de după perdea pare a fi nicu G.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează