FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Fanii botoşăneni nu au fost lăsaţi să intre pe stadion din cauza unui motiv halucinant! Oficialii acuză: "E un abuz!"

Articol de - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 20:51

Momente incredibile s-au petrecut înaintea partidei dintre Oţelul Galaţi şi FC Botoşani, meci din etapa a patra a Ligii 1.

Iulius Nemţeanu, observatorul LPF la Galaţi, a luat o decizie mai puţin întîlnită pe stadioanele de fotbal. Acesta nu i-a lăsat pe suporterii Botoşaniului să pătrundă pe stadionul Oţelului din cauza unor tricouri.

Fanii botoşăneni, care au făcut deplasarea la Galaţi, au fost dezbrăcaţi de tricouri din cauza faptului că pe acestea scria " Dark Hooligans", iar cine a vrut să intre pe stadion a făcut-o, ori fără tricou, ori cu un tricou împrumutat.

Oficialii lui FC Botoşani n-au lăsat aşa lucrurile şi au spus că vor face memoriu împotriva observatorului, considerînd că acesta a luat o decizie abuzivă.

"E incredibil ce s-a întîmplat aici. Observatorul şi cei responsabili cu securitatea nu i-au lăsat pe fanii noştri să intre cu însemnele Dark Hooligans. Nimeni nu a înţeles motivul. Nu vom rămîne indiferenţi la acest abuz. Vă asigur eu de asta!", a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
vlad_n
vlad_n  •  18 August 2014, 09:54

De Ce Conteaza Fotbalul? Afla ce are de spus Pelé: ://calatoriiprinsunet.ro/brazilia-2014-de-ce-conteaza-fotbalul-pele/

titelb
titelb  •  18 August 2014, 09:38
Postat de durul pe 18 August 2014, 00:57

urat gest facut impotriva suporterilor botosaneni ! dupa ce ai parcurs atatea sute de kilometri ,sa fii scos prosteste de pe stadion ! cei care intrasera la inceputul meciului , in jur de 30 de persoane erau ori cu tricouri fara sigle , ori erau cu bustul gol ! crainicul stadionului a spus la inceputul meciului urmatoarele : suporterii botosaneni sa nu mai strige invective la adresa f.r.f. , altfel meciul nu va mai incepe !?! oricum, meciul a inceput cu 7 minute intarziere !?! de ce ?

Mana securisrului Nicolae e lunga. N-au uitat umilinta!

djeurofighter
djeurofighter  •  18 August 2014, 07:56

Cum adica sa intre cu tricouri imprumutate? :)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează