Comentarii (10)
fibra
fibra  •  29 August 2020, 08:36

Ar putea sa-i lase deoarece pe orice stadion 500-1000 care merg deobicei la un meci se pot distanta lejer.

bridges
bridges  •  29 August 2020, 00:45

Dacă în UCL, EL, în marile campionate din Europa se pot desfășura meciurile fară spectatori și ies partide mai spectaculoase ca înainte eu cred că soluția asta e cea mai bună. Da, pe Anfield se simte lipsa spectatorilor, poate și pe alte stadioane civilizate dar la noi în niciun caz, suntem sătui de grupările astea de bătăuși mioritici care ne populează stadioanele. Când nu era pandemie mergeau câteva sute, i-a apucat acum pe toți iubirea de echipă, să auzim toate înjurăturile pământului la tv, toate refrenele alea soldățești, îngrozitoare, nici să cante nu-s în stare, îngână niște consoane lungi, le e lene să pregătească un imn, ca în Anglia sau Germania. Stați băi acasă, lăsăți oamenii să vadă liniștiți meciurile la tv, nu vă mai dați atâta importanță!

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  28 August 2020, 21:53
Postat de gazistu pe 28 August 2020, 21:12

clar ca vrem pe stadioane.... toata lumea stie ca COVIDUL asta e o gluma...si o miscare economica...nimic mai mult.... HAI GAZU, HAI BAIETII _________________________________ COMMANDO MEDIENSIS (LUPII NEGRI) - MEDAS

Ce miscare economica e aia in care fiecare tara isi distruge economia ? Sa nu-mi spui ca fac bani din vanzarea mastilor, ca mor de ras. Fac un efort si zic sa-ti explic si tie, cam cum stau lucrurile la ora actuala. Cu virusul asta, e destul de grav, dar mai grav a fost cu oamenii care, PANICATI au dat navala in magazine si au rupt norma si tot cu panica in san, au inceput sa faca lucrui necugetate, iar atunci, smecherii care conduc cu adevarat lumea, au balansat clururile, lansand zvonul ca "virusul e o gluma, blablabla, ect" si uite asa, tu si cu altii, mergeti frumos la munca, va doare la patina ca de, virusul e fake, si cu totii traim bine si fericiti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Daca nici dupa scenariul asta nu pricepi, cat de usor va manipuleaza astia...

108022913946097
Traian Pavelescu  •  28 August 2020, 21:48
Postat de catalynn pe 28 August 2020, 21:12

Mi se pare mie sau Peluza Gheorghe Mustață nu semnează aceasta scrisore deschisă!? :-)))) In fond ca se joaca sau nu cu spectatori la meciurile FC fcsb prezenta e cam tot aia! :-))))) Pardon, am uitat, Gheorghe și George, ambii reeducați acum, au un respect deosebit pt autorități, sunt cetățeni model! :-))))

Trompetistul de serviciu al cazarmii sportive anacronice își face din nou datoria și sare in apărarea violentilor gregari din peluza sud , drojdia sordida de fosti suporteri steliști, care și-au abandonat echipa și s-au baricadat împreuna cu gradații profitori în ultima cazemata sportiva sovietoida din UE! Astfel de aberații sportive militarizate nu mai exista nicăieri in Europa si evident nu mai au viitor nici in Romania, dar ei nu înțeleg, nu procesează, nu au cu ce!

vladutz13
vladutz13  •  28 August 2020, 21:26

Mi se pare amuzant sa folosesti ca exemplu Ungaria care tocmai a decis inchiderea granitelor de la 1 septembrie pt toti strainii. Ce suporteri o sa fie pe stadion la supercupa aia?? Iar Ungaria a avut maxim 90 de cazuri intr-o zi in ultima luna, nu 1500 zilnic ca noi. Spania se pregateste sa dea drumul pe stadion? Serios? In ultima zi au avut 10000 de cazuri noi. Pe cine pacalim aici??? De cand a ajuns fotbalul asta mare necesitate??? Nu-i crede nimeni ca o sa stea distantati pe stadion si nicio forta de ordine nu i-ar putea obliga. E atat de simplu

catalynn
catalynn  •  28 August 2020, 21:12

Mi se pare mie sau Peluza Gheorghe Mustață nu semnează aceasta scrisore deschisă!? :-)))) In fond ca se joaca sau nu cu spectatori la meciurile FC fcsb prezenta e cam tot aia! :-))))) Pardon, am uitat, Gheorghe și George, ambii reeducați acum, au un respect deosebit pt autorități, sunt cetățeni model! :-))))

gazistu
gazistu  •  28 August 2020, 21:12

clar ca vrem pe stadioane.... toata lumea stie ca COVIDUL asta e o gluma...si o miscare economica...nimic mai mult.... HAI GAZU, HAI BAIETII _________________________________ COMMANDO MEDIENSIS (LUPII NEGRI) - MEDAS

108022913946097
Traian Pavelescu  •  28 August 2020, 20:42

Demers oribil, grotesc, ca orice inutiativa la care participa susținătorii de cazarmi sportive anacronice înființate abuziv de armata roșie, desființate peste tot in UE și menținute doar in România unde continua sa polueze și căpușeze sportul de performanta exact va pe timpul URSS !!! Nu au ce cauta gregarii violenti du peluza sud, subordonații Cazarmii perimate a armatei , printre galeriile de echipe adevărate din România și din Europa!

2290353194581653
Andrei Piatra  •  28 August 2020, 20:37

"Cei care renunta la libertate pentru putina siguranta, nu merita nici libertatea, nici siguranta, si risca sa le piarda pe amandoua." B.Franklin. Tradus: cei care vor la fotbal in schimbul unei mascute, unui termometru si unei distante, adica in schimbul unor libertati fundamentale, de a respira, de a decide asupra interventiilor medicale efectuate pe tine, si de a pastra ce distanta doresti fata de cine doresti, nu merita NIMIC. Ganditi, dragi romani, ca ganditul e gratis si nu doare! Nu va mai lasati santajati, nu noi avem nevoie de fotbal, ci fotbalul are nevoie de noi.

digei
digei  •  28 August 2020, 20:29

Eu ma mir ca ei sunt in stare sa dea un comunicat, cei mai multi n-au citit o carte in viata lor, interlopi, someri, derbedei de cartier, ii cheama spiritul de haita, le e dor de batai violente si trivialitati, de actriuni pirotehnice, din violenta si pentru violenta traiesc, asta sub pretextul unei iubiri nemarginite pentru club. N-ai cum sa le dai drumul pe stadioane. Azi s-a anuntat ca 8 jucatori de la Chelsea au luat virusul. Este mediul in care se ia cel mai repede. Din tribune in teren sau invers. Sa nu uitam ca dezastrul din Lombardia a inceput de la un meci de fotbal cu spectatori.

Comentează