FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii dinamovişti i-au pus gînd rău lui Borcea » După meciul cu Oţelul vor să-i saboteze nunta

Cristi Borcea şi-a perdut popularitatea în rîndul fanilor dinamovişti după
Cristi Borcea şi-a perdut popularitatea în rîndul fanilor dinamovişti după "ruşinea" cu Vorskla

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 27 august 2011 18:41

Ruşinea eliminării cu Vorskla Poltava i-a adus în pragul disperării pe fanii dinamovişti. Suporterii cînilor vor să demonstreze asta chiar la nunta lui Cristi Borcea, unde se vor deplasa după meciul de duminică de pe teren propriu, cu Oţelul

Dubla înfrîngere din play-off-ul Europa League şi calificarea rivalelor Steaua şi Rapid i-au determinat pe fanii dinamovişti să-i pună la punct pe acţionari. Dacă după meciul cu Vorskla, membri ai galeriei dinamoviste au vrut să intre peste conducătorii "cîinilor" la tribuna oficială, căsătoria lui Cristi Borcea de duminică e evenimentul de care fanii vor să se folosească pentru a-şi face publice mesajele anti-conducere.

Duminică, după meciul cu Oţelul, suporterii vor manifesta împotriva acţionarilor la stadion, după care intenţionează să meargă la locaţia din Otopeni, unde are loc nunta, şi unde vor afişa bannere şi vor scanda împotriva lui Borcea, scrie click.ro

Se pare că fanii au hotărît să folosescă şi cîteva torţe, pentru ca impactul să fie şi mai puternic. Furia ultraşilor e şi mai mare după ce transferul lui Gabi Torje la Udinese a devenit o certitudine şi i-a determinat pe aceştia să posteze mesaje critice împotriva acţionarilor dinamovişti pe cîteva site-uri ale suporterilor.

Fanii i-au stricat ziua de naştere
În ianuarie 2010, un grup de suporteri au afişat bannere pe gardurile hotelului din Poiana Braşov în care Cristi Borcea îşi serba ziua de naştere, cu ocazia împlinirii a 40 de ani. Fanii au ţinut neapărat să umbrească petrecerea fastuoasă a acţionarului lui Dinamo, aruncînd şi cîteva torţe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
aloys_
aloys_  •  27 August 2011, 19:49

Sa mergem toti sa-i cantam de DOLIU lui borcea!!! SA PLECE TOTI, si badea si savulescu... sa ia mainile de pe DINAMO! TREBUIE SA SCAPAM DE EI!!!

nikonist
nikonist  •  27 August 2011, 19:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu e rapidist, e doar o oaie...

claudiuhermelin
claudiuhermelin  •  27 August 2011, 18:21
Postat de toaderiii pe 27 August 2011, 16:24

Leas sugera suporterilor sa fure mireasa,iar la negocierile cu mirele sa o dea la scimb cu dinamo.

Bravo, asta da idee buna. Inca o sugestie. Chiar daca se cade de acord asupra pretului miresei, sa o inapoieze pe Alina "molestata" de cei 1000 de spartani.... Auugh, auuugh, auuuuuugh!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează