FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-1

Fanii dinamovişti n-au ieşit bine din Giuleşti » Interdicţie de a intra pe stadioane pentru patru suporteri

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 martie 2013 09:29

Dinamo a cîştigat derby-ul cu Rapid, dar fanii roş-albilor nu au fost foarte liniştiţi. Patru dintre ei au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de un an, fiind vinovaţi de incidentele din prima repriză.

Patru suporteri dinamovişti care au provocat incidentele din minutul 25 de la derby-ul cu Rapid au fost amendaţi cu cîte 500 de lei şi au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de un an, a declarat purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

"Cei patru suporteri dinamovişti care au provocat incidentele din minutul 25 de la meciul cu Rapid au fost identificaţi şi amendaţi cu cîte 500 lei şi au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de un an pentru provocare şi participare la incidente", a spus Enache pentru mediafax.

Incidente între fani dinamovişti şi suporteri rapidişti au avut loc, duminică seară, în minutul 25 al derby-ului Rapid - Dinamo. fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.

Un grup de 67 de suporteri dinamovişti au vrut să părăsească arena, pe la Peluza I. În momentul în care mergeau spre ieşire, cinci-şase fani s-au îndreptat spre galeria Rapidului, iar mai mulţi suporteri giuleşteni au sărit gardul, moment în care au intervenit forţele de ordine.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează