FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO+VIDEO. Fanii lui CFR Cluj, protest înaintea meciului cu FCSB » Torțe în Gruia + mesaj ironic pentru UEFA

Fanii lui CFR Cluj s-au adunat în număr mic lângă stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” chiar înaintea meciului cu FCSB din Liga 1 +4   FOTO
Fanii lui CFR Cluj s-au adunat în număr mic lângă stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” chiar înaintea meciului cu FCSB din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 17:07 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 17:52

O parte din galeria lui CFR Cluj a mers lângă stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” - chiar înaintea meciului cu FCSB din Liga 1 - pentru a protestă față de arbitrajul din jocul pierdut de clujeni joi în Europa League, 1-2 contra celor de la Young Boys Berna.

  • CFR Cluj și FCSB se întâlnesc azi, de la ora 21:00, în capul de afiș al rundei cu numărul 13 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport +.

CFR avea nevoie de o victorie pentru a merge mai departe, în „16”-imi, doar că penalty-ul dictat de „centralul” Benoit Bastien în minutul 90, la scorul de 1-0 pentru campioana României, a schimbat soarta partidei din capitala Elveției.

Ultrașii au ales să protesteze printr-o ironie la adresa campaniei „RESPECT” lansată de UEFA în 2008 pentru a combate discriminarea. „NO RESPECT”, este mesajul afișat de galeria CFR-ului, ca reacție la decizia arbitrului din Franța. Pe banner apare și o siglă modificată a forului european pe care scrie „UEFA MAFIA”. 

Fanii lui CFR Cluj, protest înaintea meciului cu FCSB

Young Boys - CFR Cluj 2-1: decizii controversate de arbitraj

CFR Cluj era aproape de calificarea în „16-imile” Europa League, o conducea pe Young Boys cu 1-0 în minutul 90, moment în care elvețienii au primit un penalty. Decizia arbitrului a fost eronată, lucru atestat și de reluările TV, care au arătat că Bălgrădean a lovit mingea, nu adversarul. Pufi a fost eliminat ulterior, pentru proteste.

FOTO+VIDEO. Fanii lui CFR Cluj, protest înaintea meciului cu FCSB » Torțe în Gruia + mesaj ironic pentru UEFA

foto: Facebook @ Edi Iordanescu

Nu se impunea cartonaș roșu, doar dacă a înjurat jucătorul nostru și a înțeles bine arbitrul. Părerea mea, e un penalty din categoria celor care nu sunt cele mai sigure. Lovește mingea, nu se vede nimic nici la nivelul picioarelor. E un 11 metri mai mult decât discutabil, eu nu l-aș fi dat. Roșu nici atât! După aceea nu mai are importanță, s-a rupt jocul. Trebuie să spunem că e și o greșeală impardonabilă a portarului. Nu e prima dată când face asta
Adrian Porumboiu

Totuși, trebuie menționat și faptul că ardelenii au deschis scorul în Elveția dintr-o poziție de ofsaid. Ofsaid milimetric, însă reușita ar fi fost anulată cel mai probabil dacă Europa League ar fi dispus de tehnologia VAR și în faza grupelor.

FOTO+VIDEO. Fanii lui CFR Cluj, protest înaintea meciului cu FCSB » Torțe în Gruia + mesaj ironic pentru UEFA

foto: Captură @TV Digi Sport

La golul marcat de CFR Cluj este ofsaid!
Adrian Porumboiu

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

6 ani de la ultimul succes al lui FCSB pe terenul lui CFR! Cum arătau echipele atunci + FCSB devenea campioană în acel sezon

3 aspecte-cheie în derby-ul finalului de sezon din Liga 1 » Detaliile care pot decide CFR Cluj - FCSB

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (54)
mushu23
mushu23  •  13 Decembrie 2020, 21:54

Acum nu mai acuzati ma arbitrajul ? :)))))

ekneb
ekneb  •  13 Decembrie 2020, 20:04

Pai ca sa fie bine, ca sa nu fie rau, atunci in romania, cfr va mai primi " dăcât" minim 2,5 penaltyuri per meci. A fost gol din ofside!!!!!! in EUROPA nu e ca in RO, sa vi se dea minim 2 penalty uri per meci!!!

becalidinamovit
becalidinamovit  •  13 Decembrie 2020, 20:03
Postat de mushu23 pe 13 Decembrie 2020, 19:53

Prietene, cine a zis ceva de comparat campionatul romanesc cu europa league? Si vezi ca e campionatul lui Gino, nu a lui Burleanu ;)

cu arbitrajele care pun rezultatul final arata ca e liga lui burleanu iorgu este cu altele ..comisiile si arbitrajul e la burleanu ce e important .

Vezi toate comentariile (54)
Comentează