FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Fanii lui CFR sînt împotriva parteneriatului cu RMGC

Fanii campioanei nu sînt de acord cu parteneriatul cu Roşia Montană Gold Corporation
Fanii campioanei nu sînt de acord cu parteneriatul cu Roşia Montană Gold Corporation

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 10:53

Mai mulţi suporteri ai campioanei au lansat o petiţie prin care contestă decizia asocierii imaginii clubului cu Roşia Montană Gold Corporation.


Decizia conducerii lui CFR de a semna un parteneriat cu Roşia Montană Gold Corporation a generat o polemică de proporţii pe www.gsp.ro şi pe www.cfrmania.ro. Site-ul dedicat echipei clujene a adunat peste 200 de comentarii la subiectul legat de acordul dintre CFR Cluj şi RMGC. Cei mai mulţi dintre suporteri nu văd compatibilă asocierea dintre clubul clujean şi compania care derulează controversatul proiect minier din Munţii Apuseni.

Fanii au lansat o petiţie online, pe site-ul www.petitieonline.ro, prin care îşi exprimă dezaprobarea faţă de parteneriatul cu RMGC. "Suporterii CFR protestează faţă de decizia clubului clujean de a intra în parteneriat cu compania Roşia Montană Gold Corporation, indiferent de forma sau de beneficiile materiale aduse clubului, din cauza gravelor nereguli ecologice dar şi social-economice pe care proiectul societăţii canadiene le va avea asupra României. Nu vrem sponsorizare cu preţul onoarei!", se arată în petiţia lansată de simpatizanţii lui CFR.

Acordul dintre CFR şi RMGC va fi oficializat astăzi, într-o conferinţă de presă la care vor participa preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan, şi directorul general al RMGC, Dragoş Tănase.

FANII AU UMOR
"Păi din ştirea cu Minteuan înţeleg că CFR îşi asociază imaginea cu Roşia Montană SILVER Corporation, nu e vorba de cei cu cianurile"
userul deaduralex, după ce Minteuan a anunţat că noul obiectiv al echipei e locul al doilea

Nu e prima petiţie a fanilor clujeni
Fanii lui CFR nu se află la primul demers de acest fel. Suporterii "vişiniilor" au mai semnat o petiţie imediat după meciul favoriţilor de la Basel, din Liga Campionilor, prin care cereau demiterea antrenorului Sorin Cîrţu. Tehnicianul a spart atunci cu piciorul plexiglasul băncii de rezerve. 145 de semnături a adunat petiţia care cerea demiterea lui Cîrţu.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
fillip
fillip  •  03 Martie 2011, 20:18

O asociere nefericita pentru CFR ....

albusibiu
albusibiu  •  02 Martie 2011, 19:28

Si inca ceva. Nici nu va imaginati exact cat de mare este suma pe care clubul o va incasa anual. S-a facut asta tocmai pentru ca tentatia sa fie prea mare pentru lacomia "oamenilor de afaceri" ce conduc CFR-ul. Credeti ca banii vor veni in club, alaturi de altii? Visati, copii! Daca s-ar fi vrut asa ceva, fiti sigur ca s-ar fi investit masiv in aceasta iarna fiindca, va dati seama si singuri, ar fi avut de unde. Ei raman cu banii, noi, cei care stim sa gandim "cauza-efect", cu murdaria. Iar peste 20 de ani, cand cei de la Rosia Montana vor fi din nou someri, va invit sa trageti linie si sa vedeti cat de mult a pierdut Romania. Aurul dacilor va spune ceva? Asta este episod

albusibiu
albusibiu  •  02 Martie 2011, 19:24
Postat de vladutmoso pe 02 Martie 2011, 15:42

nu vorbim despre droguri aici. astia n-au facut nimic ilegal si nimic imoral, deci analogia nu se aplica. doar pentru ca nu-ti convine tie compania, nu inseamna ca CFR a facut un lucru rau ca a acceptat investitia lor. dimpotriva

Vladut, banuiesc ca daca ai fi avut o facultate macar te-ai fi semnat cu Vlad. Oricum, indiferent de varsta ta te indemn sa te documentezi un pic in chestiunea asta si sa nu iei vorbele lui Muresan drept Biblie. Poate vei constata si tu ca a devaliza o asemenea avutie cum este cea de la Rosia Montana este o adevarata crima macroeconomica (dar si sociala) in conditiile in care Romania acumuleaza constant datorie externa ce se va exprima intr-o grava deteriorare a nivelului de trai. Asa cum nu sunt de acord cu echipele de fotbal sustinute de la bugetele locale (adica din banii statului, ai fiecaruia), tot asa nu pot fi de-acord ca CFR va fi alimentata direct dintr-un tezaur national.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează