FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo îi dau fiori lui Cortacero: „Avem dovada! Tăvălugul nu se va opri până nu-i va nivela pe infractorii care vor să jefuiască clubul” » Ce sumă au strâns în 7 zile

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 11:46 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 12:14

Fanii lui Dinamo, acționari prin programul DDB, fac eforturi pentru a o ține pe Dinamo departe de falimentul care o paște din cauza datoriilor neplătite încă de Pablo Cortacero.

  • Dinamo și Chindia deschid runda cu numărul 17 din Liga 1, azi, de la ora 20:00. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Într-un comunicat postat pe facebook, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că în ultima săptămână, pentru meciurile cu Hermannstadt și Chindia, a strâns 55.000 de euro din vânzarea de bilete virtuale. Banii vor fi folosiți pentru plata restanțelor față de jucătorii care au decis să rămână la formația antrenată de Jerry Gane.

PCH: „Tăvălugul DDB nu poate fi oprit”

Avem dovada că putem ține echipa: 55.000€ într-o săptămână numai din bilete! Ca la noi, la nimeni. Suntem altfel, din altă plămădeală. Dinamo are cei mai frumoși suporteri! Oameni care înțeleg ce înseamnă solidaritatea într-un moment greu. Criza prin care trecem, în loc să ne doboare, ne face mult mai puternici.

De acum, nimeni nu ne mai poate opri!

Iar la 18:30, toți bucureștenii sunt așteptați la o plimbare pe Barbu Văcărescu!  Este foarte important să ne păstrăm obiceiul din săptămâna aceasta și să luăm bilete la fiecare meci. Este foarte bine că a crescut numărul de cumpărători unici. 

Tăvălugul începe să niveleze tot și nu se va opri până nu va da jos Velodromul, pentru a face loc Noului Stadion Dinamo. Să vedeți atunci sold out-uri pe noul stadion! Să vedeți meciuri cu public la care va fi nevoie să prezinți cardul de socios ca să poți prinde un bilet. Așa este la marile cluburi.

Tăvălugul nu se va opri până nu-i va nivela și pe infractorii care încearcă să jefuiască și să distrugă clubul. Vor cădea în groapă toți cei care încearcă să ne îngroape. Și tăvălugul va trece peste...

3 lovituri date de Dinamo

DDB a ajuns la un acord cu Diego Fabbrini (cel mai bun dinamovist conform parametrilor InStat), Vlad Achim și rebelul Magaye Gueye pentru a continua la Dinamo și în acest sezon. Și cu salarii ajustate. Suporterii au oficializat „transferurile" pe Facebook, reușind o lovitură de impact pentru suflarea roș-albă. Marea lovitură o reprezintă acordul cu Fabbrini. mijlocașul italian își demonstrează atașamentul pentru „câini” după ce a renunțat la jumătate de salariu în 2020.

Anunțul, făcut vineri seară, a creat entuziasm printre fani și a dus la cumpărare a 10.000 de bilete virtuale, fiind sold-out pentru meciul contra Chindiei.

VIDEO DDB nu-l iartă pe Cosmin Contra: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic. De la oamenii ăștia vrea bani!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, trei lovituri! Jucătorii au acceptat oferta DDB + Negocieri cu o vedetă

Dinamo, reacție surprinzătoare în scandalul cu Magaye Gueye » „Câinii” îl atacă pe Pablo Cortacero în comunicatul oficial

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (74)
tataika
tataika  •  17 Ianuarie 2021, 06:58

La matineu!

creeperno999
creeperno999  •  16 Ianuarie 2021, 22:44

Foarte bine

197862267916041
Preoteasa Constantin  •  16 Ianuarie 2021, 22:11

Poate at-i vazut cainilor ca echipa cu care jucati daca joaca serios si nu se da la o parte nu castigati ! Trebuia de mult sa fiti falimentati ! Ati furat destul !

Vezi toate comentariile (74)
Comentează
Close