FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo ies la atac! Mesaj dur pentru Negoiță și investitorii spanioli: „Se potrivesc. Pentru Dinamo, asta e atracție fatală”

Fanii lui Dinamo vor să cumpere clubul +22   FOTO
Fanii lui Dinamo vor să cumpere clubul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 21:30 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 21:55

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan, care dețin 20,06% din acțiunile lui Dinamo prin programul DDB, au postat un comunicat dur la adresa lui Ionuț Negoiță. 

Suporterii lui Dinamo îl acuză pe Ionuț Negoiță că tergiversează tratativele cu ei. În plus, fanii acționari se iau și de Pablo Cortacero, spaniolul care vrea să cumpere Dinamo, pentru că trage de timp și se întreabă dacă acesta are intenții serioase cu clubul.

 „Chiar așa...ce așteaptă patronul de la Rin? Așteaptă să înțeleagă toată lumea că, atunci când a spus «Să vină suporterii și mâine dacă vor și să preia clubul», au fost doar vorbe la televizor. În privat, nouă ne spune «Mai așteptați vreo zece zile...». 

Așteaptă să intre banii care sunt pe drum de vreo foarte mult timp. Ar fi trebuit să intre miercuri, dar cel mai sigur joi, dar să așteptăm până vineri (vinerea trecută). În weekend nu lucrează banca, dar luni intră banii 100%. Cel târziu marți. Dacă vremea e bună, poștalionul nu întârzie prea mult. Negoiță a mai spus de câteva ori că așteaptă până vineri. Ultima dată a spus-o miercurea trecută. 

E clar că între Negoiță și «spanioli» există o atracție, un fel de dor neîmplinit. Se potrivesc. Iar noi mai sperăm că noul investitor este unul serios. Pentru Dinamo, asta e deja atracție fatală. Investitorul ascuns își permite să tragă de timp. Să vadă dacă bagă banii într-o echipă de Liga 1 sau una de Liga 2. E curios să știe dacă mai speră la drepturi de televizare, care în Liga 2 a nu există. Ne ține în sah până când va fi prea târziu. Iar noi încă mai sperăm că noul investitor este unul serios” 

Comunicat PCH

FOTO Imagini spectaculoase de la Dinamo - FC Voluntari 0-1

+18 FOTO

VIDEO Sichitiu a vorbit despre situația de la Dinamo: „Niciodată nu am văzut o așa delăsare”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă făcută de Borcea: „Hai să vă spun eu cum l-am vândut pe Ștefan Radu: Giovanni a cerut un fax de 5 milioane de la AS Roma!”

Lupu îi explică lui Ionuț Negoiță de ce nu cumpără nimeni Dinamo: „Nu ai nimic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1594919290584499
Romica Marcut  •  02 Iulie 2020, 12:02

Ok vor sa cumpere suporterii,dar intrebarea este cine asigura bugetul ca asa hai sa strangem bani ,nu poti sa tii o echipa de liga 1,sau in spatele suporterilor o oo o fi altcineva ghici ghicitoarea mea

189254898748309
Claude SH  •  02 Iulie 2020, 09:48

Degeaba ies fanii la atac. Negoiță e proprietar, face cum crede, își asuma performantele cum crede el. Mie îmi poate spune vecinul de ce nu îmi tund iarba din curte? Fac cum consider

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Iulie 2020, 23:05
Postat de marcelclujnapoca pe 01 Iulie 2020, 23:03

E practica din Romania ultimilor 30 de ani !

Lasa ca merge si asa .....si mai vedem noi ce facem......facem sa fie bine !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează