FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Lupu îi explică lui Ionuț Negoiță de ce nu cumpără nimeni Dinamo: „Nu ai nimic!”

Ionuț Negoiță cere 1 leu pe Dinamo +22   FOTO
Ionuț Negoiță cere 1 leu pe Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 18:28 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 19:03

Dănuț Lupu, 53 de ani, fost jucător și oficial la Dinamo, a vorbit despre situația de la clubul alb-roșu și a explicat de ce crede că Ionuț Negoiță nu reușește să găsească un cumpărător. 

Potrivit lui Lupu, faptul că  fostul acționar Nicolae Badea are palmaresul îngreunează vânzarea lui Dinamo, deși mai mulți investitori români și străini s-au arătat interesați de club.

„Angajații lui Dinamo ai cui sunt? Bălănescu al cui e? Nu a fost angajatul lui Badea și al lui Borcea? Eu am spus-o, dar nimeni nu vrea să înțeleagă. La ora actuală, în afară de 22-23 de jucători și un loc în Liga 1 nu iei nimic! Palmares nu ai, culori nu ai, autocar nu ai, teren de antrenament nu ai! Nu ai nimic! Dacă mâine le ia Badea culorile și emblema și joacă în vișiniu și maro, unde se duc suporterii? 

Suporterii se duc după Dinamo! S-au dus după acest Dinamo că e mai frumos în Liga 1 decât în Liga 4. Pe ce dai patru milioane? Nu crezi că unii și-ar dori să retrogradeze ca s-o ia degeaba? O să vedeți la momentul oportun. 

O altă problemă o reprezintă suporterii. Ei au acțiuni (n.r. 20%) și oricine cumpără echipă trebuie să-i întreba și pe ei. ”, a declarat Dănuț Lupu, pentru „Digi Sport Special”.

FOTO Imagini tari de la Dinamo - FC Voluntari 0-1

+18 FOTO

VIDEO Grigore Sichitiu, despre situația de la Dinamo: „Niciodată nu am văzut o așa delăsare”

Citește mai multe știri despre Dinamo 

EXCLUSIV Probleme pentru Dinamo! Absență importantă la meciul cu Viitorul

EXCLUSIV Situație haotică la Dinamo! Jucătorul a aflat la LPF că echipa nu i-a prelungit contractul + ce i-a cerut Bălănescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
sorindrag
sorindrag  •  02 Iulie 2020, 08:54

istoria e a lui Ciocanu Bucuresti numai Putin si tancurile lui va mai poate salva ca Stalin taticul vostru s-a dus!

88gore88
88gore88  •  02 Iulie 2020, 03:43

Dinamo devine istorie. S-a scufundat atât de mult încât pare imposibila redresarea într-un timp asa de scurt. In club se petrec foarte multe lucruri dubioase, s-au format găști, jucătorii nu sunt plătiți de luni bune, bani de licență nu sunt, de transferuri nici atât, dacă scapa anul asta, sigur cade la anu... Și nici nu sunt șanse de a-și mai reveni cumva... Badea sta la cotitura, Negoiță așteaptă banii din TV și o tuleste mișelește, chetă suporterilor este inutila. Trist! Adio Dinamo București!

10216741700672837
Kevin Mann  •  01 Iulie 2020, 23:09
Postat de creeperno pe 01 Iulie 2020, 22:48

Cica suporterii reprezinta o problema. Daca nu bagau suporterii bani in club falimenta 100%

Băi ăsta, Lupu nu a zis că e o problemă că suporterii au ajutat clubul, ci sunt o problemă când se ajunge la vânzarea echipei, din cauză că îl loc să duci tratative cu 1-2 oameni, trebuie să ții cont de părerea unei galerii, și asta e o problemă! Aici e adevărată zicerea: câte capete, atâtea păreri. —— Poate cumpăr eu Dinamo după ce retrogradează. :)

Vezi toate comentariile (27)
Comentează