FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo vor să-l bage în ședință pe Ionuț Negoiță: propun aducerea unui mare dinamovist + prima reacție

Fanii din proiectul socios „Doar Dinamo București” dețin 20,06% din club +22   FOTO
Fanii din proiectul socios „Doar Dinamo București” dețin 20,06% din club

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 17:15 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 17:55

Dinamo e pe ultimul loc în play-out, iar fanii din proiectul socios „Doar Dinamo București”, care dețin 20,06% din club, încearcă să găsească soluții pentru redresarea echipei.

Una dintre propunerile acestora ar fi aducerea lui Giani Kiriță (43 de ani) într-o funcție oficială la Dinamo, scrie Prosport. Fanii l-ar dori implicat în club pe fundașul pe care îl consideră emblematic pentru spiritul dinamovist. 

Potrivit sursei citate, reprezentanții board-ului „DDB” i-ar fi solicitat lui Ionuț Negoiță o întrevedere pentru a-l convinge pe afacerist să-l coopteze la Dinamo pe Giani Kiriță, o voce care niciodată nu s-a ferit să critice starea actuală a echipei sau management-ul din ultimii ani. 

Fanii lui Dinamo vor să-l bage în ședință pe Ionuț Negoiță: propun aducerea unui mare dinamovist + prima reacție

Giani Kiriță: „E adevărat că m-au sunat fanii să mă cheme la Dinamo”

Fostul fundaș al lui Dinamo a comentat posibilitatea de a ajunge la Dinamo, recunoscând că a fost contactat de fani. Deocamdată, Kiriță așteaptă o propunere oficială. 

„Este adevărat că m-au sunat fanii să mă cheme la Dinamo, mi-au dat mesaje. Am auzit și eu, așa, ca un zvon, și de aceea îmi e greu să ofer detalii prea multe.

Aș veni în secunda doi să ajut Dinamo! Aștept, însă, ceva oficial, să discutăm concret și să vedem ce va fi”, a declarat Giani Kiriță, potrivit sursei citate. 

Giani Kiriță a evoluat pentru Dinamo între 1997 și 2003. În tricoul „câinilor”, acesta a cucerit două titluri și trei Cupe ale României.

Grigore Sichitiu a vorbit despre situația de la Dinamo: „Niciodată nu am văzut o așa delăsare”

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Voluntari 0-1: 

+18 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV UPDATE Dinamoviștii, idee inedită pentru meciul cu Viitorul! Ce au vrut să facă și cum au reacționat jucătorii + ce spune Bălănescu

GSP LIVE. EXCLUSIV Un rival îi atacă pe jucătorii lui Dinamo: „Parcă nu știu ce tricou au îmbrăcat! Nu pot să fie atât de delăsători”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (16)
dd.x
dd.x  •  30 Iunie 2020, 21:32

... gluma ddb (pe spinarea credulilor) un aliat cu perdea al lui neghinita... ambele parti doresc retrogradarea. RUSINE

10216741700672837
Kevin Mann  •  30 Iunie 2020, 06:39
Postat de creeperno pe 29 Iunie 2020, 22:40

Vino sa le dai bataie la baieti

Ești praf! Știi fotbal cât știe Olguța engleză! Îl loc să aducă un antrenor serios și staff profesionist care să îi ajute pe bieții fotbaliști de la Dinamo, tu zici să vină unu’ care să-i bată? Nota 4, stai jos! E plină lumea de bullies! Nu mai e nevoie și de Kiriță.

bufnila
bufnila  •  30 Iunie 2020, 00:17

super solutie, sa aduci un cocalar la club Din toti dinamovistii fix pe asta l-au gasit, chiar sper sa le iasa :)))))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează