FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE Dinamoviștii, idee inedită pentru meciul cu Viitorul! Ce au vrut să facă și cum au reacționat jucătorii + ce spune Bălănescu

Articol de - Publicat luni, 29 iunie 2020 16:24 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 17:30

Dinamo se află într-o situație dificilă, fiind ultima în play-out, iar miercuri va merge pe terenul liderului Viitorul. 

  • Viitorul - Dinamo se joacă joi, de la 20:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Șefii lui Dinamo vor să facă orice pentru a economisi bani, având în vedere situția financiară precară de la club. Astfel, aceștia s-au gândit să-i trimită pe jucătorii lui Mihalcea la Ovidiu, pentru meciul cu Viitorul, chiar în ziua partidei, joi, 2 iulie.

 Până la urmă, antrenorii și jucătorii i-au convins pe șefi să renunțe la idee. Astfel, „câinii” vor merge la Ovidiu cu o zi înainte, miercuri. „Dacă o luăm așa, plecăm dimineață, facem plajă și după mergem la meci... Dacă tot se consideră că trebuie să facem economii”, au spus cei de la echipă. 

Dinamo este ultima din Liga 1, cu patru înfrângeri în tot atâtea meciuri din play-out. „Câinii” au 17 puncte, cu unul sub Poli Iași, prima echipă deasupra liniei. De partea cealaltă, Viitorul e lider, cu 31 de puncte, cu 7 peste locul 2, FC Voluntari.

Bogdan Bălănescu reacționează: „Nu știu cine a luat în considerare o asemenea idee”

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a reacționat după apariția acestor informații: 

„Ceea ce vreau să spun e că nu știu cine a luat în considerare o asemenea idee, dar în niciun caz de la club. Cazările sunt făcute de două săptămâni, la hotel Ramada din Constanța, iar echipa va sta acolo în noaptea de dinaintea partidei. Așa că nu destabilizați situația de la Dinamo”. 

FOTO. Imagini tari de la Dinamo - FC Voluntari 

+18 FOTO

VIDEO. Grigore Sichitiu, despre situația de la Dinamo: „Niciodată nu am văzut o așa delăsare”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Un rival îi atacă pe jucătorii lui Dinamo: „Parcă nu știu ce tricou au îmbrăcat! Nu pot să fie atât de delăsători”

Cornel Dinu nu a iertat pe nimeni: „Gloabe aduse pe comisioane! M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  30 Iunie 2020, 16:53

DEMISIA , vrem alt antrenor DEMISIA !!! REDNIC , MULTESCU , CHIRILA , MOLDOVAN sau BRATU , 1din 5 !!! balanescu , danciulescu , trandafir DEMISIA !!! straton , m.popescu , r.grigore , skovajsa , kostrna , kilyen , mrzljak , i.filip , rauta , fabbrini , montini , popa , si perovic drum bun cale batuta ............................. !!!

creeperno
creeperno  •  29 Iunie 2020, 22:43

Conducerea vrea buget de liga 2

vasi1986
vasi1986  •  29 Iunie 2020, 18:51
Postat de Toros Aurelianus pe 29 Iunie 2020, 17:39

Le da Hagi meciul ca nu au nici-o motivatie cei de la Viitorul. Plus ca se pricep la trucarea de meciuri

Mai taceti dracu din gura cu datul meciurilor, tot asa ziceati si cu voluntari, si cu Iasi si cu toate echipele cu care a pierdut Dinamo. Stiti sa dati din gura, sa faceti scenarii doar cum va convine voua. Mai bine va vedeti de echipele pe care le sustineti si ne lasati sa ne vedem de problemele noastre, iar pentru cei care doresc cu atata ardoare ca Dinamo sa retrogradeze, sa se desfiinteze etc, va doresc ca echipele pe care voi le sustineti, sa pateasca exact ce ii doriti voi echipei Dinamo.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează