FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

Fanii lui FC U Craiova, furioși după îndepărtarea lui Trică: „Rușine conducerii, în special lui Mititelu junior!”

Fanii au răbufnit după îndepărtarea lui Eugen Trică. Sursă foto: Facebook FC U Craiova 1948
Fanii au răbufnit după îndepărtarea lui Eugen Trică. Sursă foto: Facebook FC U Craiova 1948

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 14:15 / Actualizat luni, 24 mai 2021 14:53

Știrea momentului în fotbalul românesc vine de la Craiova, acolo unde proaspăt promovata FC Universitatea 1948 l-a demis pe Eugen Trică. Decizia familiei Mititelu a stârnit un val de proteste în mediul online.

Duminică, sute de fani ale lui FC U Craiova 1948 l-au aclamat în fața stadionului pe Eugen Trică, antrenorul revenit în plin sezon în Bănie pentru a-i promova pe alb-albaștri în Liga 1.

Îndeplinirea obiectivului n-a fost de ajuns, conducerea luând astăzi decizia de a-l îndepărta pe „Jose” de la cârma echipei. Alături de Trică, 8 jucători și-au încheiat raporturile contractuale cu FC U Craiova.

Fanii Craiovei, furioși după plecarea lui Trică

Dacă Peluza Sud 1997, principala facțiune de suporteri a lui FC U, nu a emis încă un comunicat, fanii au luat cu asalt pagina oficială de Facebook a alb-albaștrilor, contestând decizia înlocuirii lui Eugen Trică. Mai jos sunt câteva dintre reacțiile oltenilor:

  • „Îl dați pe Gâț și îl păstrați pe Negru? WTF? Trică ce avea? Era prea bun?” 
  • Se pare că revenim la vechile obiceiuri! Bravo!” 
  • „Bun așa, la anul tragem tare pentru Liga a 2-a” „Urâtă rău despărțirea asta pe Facebook, organizați și voi o conferință de presă în care să motivați despărțirile astea. Și eu cred că Trica trebuia lăsat și în Liga 1”. 
  • „Și nu puteați să recunoașteți de acum câteva zile, când au aflat ăia de la GSP? Nu vă mai reveniți niciodată din boala voastră să vă bateți joc de oameni. 
  • „E Stîngă liber de contract! Iar vă treziți după 4-5 etape să-l readuceți pe Trică. O fi prost de s-o mai intoarce”. „
  • „Păcat de Trica! Nu merita așa ceva! Sper să fie o decizie înțeleaptă!” 
  • „Cum să te desparți de Trică, care te-a promovat din Liga a treia în Liga 2 și apoi în prima ligă, și de Gâț, care a fost printre cei mai buni jucători? RUȘINE CONDUCERII, ÎN SPECIAL LUI MTITELU JUNIOR”.

FC U Craiova 1948 anunță despărțirea de Trică și de alți 8 jucători 

În ciuda parcursului foarte bun din „B”, conducerea nu l-a considerat pe fostul mijlocaș îndeajuns de bun pentru eșalonul de elită. 

Pe lângă Trică, mai multor jucători ai alb-albaștrilor le-au fost reziliate contractele. Aceștia au evoluat puțin sau deloc pe durata actualei stagiuni și nu au fost incluși în calculele pentru lotul de Liga 1. 

„Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră”, se arată în comunicatul emis în urmă cu scurt timp de alb-albaștri.

Buget-record și achiziții importante pentru FC U Craiova 1948

Indiferent de numele viitorului antrenor, FC U Craiova 1948 va schimba și lotul în următoarele două luni, ca să-și alcătuiască o formulă cu care să se descurce în prima ligă. 

Bugetul va permite efectuarea unor transferuri importante. Surse din club povestesc că familia Mititelu a realizat recent o afacere din care a obținut 70-80 de milioane de euro. 

Motivat de competiția cu rivala locală CS Universitatea, Mititelu e dispus să riște bani mulți încă din primul sezon de „A” doar ca să-l învingă pe Rotaru, adversarul lui principal, pe care l-a acuzat des că i-a furat rolul de patron al echipei orașului.

VIDEO FC U Craiova este noua campioană a ligii secunde. Jucătorii au primit trofeul pe "Ion Oblemenco"

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

Eugen Trică e istorie la FC U Craiova! Antrenorul care a adus promovarea în Liga 1 a fost DEMIS + alți 8 jucători sunt OUT

UPDATE VIDEO FC U Craiova 1948 a ridicat trofeul ligii secunde! Fanii, show în fața arenei „Ion Oblemenco”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
946199078754644
Tavi A'visi  •  24 Mai 2021, 17:58

Fiscul ar trebui sa controleze cati bani au declarat Familia Mititelu ca a castigat in toti acesti ani? Bani trebuiesc justificati si trebuie sa platesti taxa ca atare. Familia asta...... m i n t e.... de ingheata Apa la 40°C. Fara scrupule!

946199078754644
Tavi A'visi  •  24 Mai 2021, 17:53

Ce nemernicie! Ce bataie de joc!.. Te promoveaza in divizia A si il dai afara ca pe o masea stricata! Da-i sansa sa arate ce poate si daca nu este in stare atunci este ok sa te desparti. Ce ticalosie!...

861553623922104
Gigel Borcanel  •  24 Mai 2021, 15:17

Ăsta a schimbat antrenorii ca pe șosete. Bietul Trică era sufletist și era oltean. Mititeii ăștia sunt o copie fidelă a lui Becali, iar cei 70 de milioane de euro se află probabil într-un cont din Insulele Virgine sau în visurile lor erotice ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează