FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Update Scandal înainte de Rapid - FCSB » Care este situația caselor de bilete de la Arena Națională, după ce roș-albaștrii s-au plâns că nu mai pot achiziționa tichete la meci

Peluza Nord Steaua
Peluza Nord Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 17:16 / Actualizat duminica, 15 august 2021 18:30

Derby-ul Rapid - FCSB va începe peste câteva ore, dar fanii roș-albaștri au întâmpinat o problemă când s-au dus să-și achiziționeze ultimele bilete rămase: casele de bilete erau închise. Situația pare însă să se fi remediat, anunță Gheorghe Mustață, liderul galeriei lui FCSB.

Update 18:00: Casele de bilete funcționează din nou

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a vorbit despre problemele cu care s-au confruntat fanii FCSB în încercarea de a achiziționa un bilet la acest meci. În cele din urmă, firma care s-a ocupat de bilete a rezolvat problema și după o întârziere de aproximativ 40 de minute a pus în vânzare alte tichete.

„E totul în ordine acum. Am înțeles că nu mai aveau bilete acolo la ghișeu, bine că s-a rezolvat”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit Prosport

Știrea inițială: Casele de bilete de pe Bd. Basarabiei sunt închise, astfel că fanii roș-albaștrii nu-și pot achiziționa tichete

„Vin oameni din țară, de la sute de kilometri, și cei de aici de la casele de bilete le spun că nu mai sunt bilete. Nu e posibil așa ceva. Au venit oameni aici la casa de pe Basarabiei și li s-a spus că nu mai sunt bilete. Nu e normal! Știm sigur că mai sunt bilete. Nu știu ce se încearcă, dar nu e normal ce se întâmplă”, a declarat Gheorghe Mustață pentru ProSport.

Deși aveau program până la ora 22:15, casele de bilete de pe Bulevardul Basarabiei, zona de unde fanii roș-albaștrii își pot achiziționa tichete, sunt închise de la ora 14:00.

Vestea că nu își pot ridica tichete pentru derby i-a luat prin surprindere pe fanii echipei lui Todoran. Încă de sâmbătă, 14 august, FCSB anunța pe conturile oficiale de socializare programul caselor de bilete de pe Bd. Basarabia, iar programul era cu totul și cu totul diferit față de ce au găsit la stadion, anunță Fanatik.

„Vin oameni din țară, de la sute de kilometri, și cei de aici de la casele de bilete le spun că nu mai sunt bilete. Nu e posibil așa ceva. Au venit oameni aici la casa de pe Basarabiei și li s-a spus că nu mai sunt bilete. Nu e normal! Știm sigur că mai sunt bilete. Nu știu ce se încearcă, dar nu e normal ce se întâmplă”, a declarat Gheorghe Mustață.

Rapid - FCSB, aproape să se joace cu casa închisă!

Startul bun de sezon al Rapidului a făcut ca interesul pentru derby-ul cu FCSB să fie unul extrem de ridicat. Cel mai mare stadion al țării va fi deschis la 75% din capacitate și este foarte posibil ca toate cele 41.000 de bilete să fie vândute până la startul partidei. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Rapid a vândut până la această oră 28.000 de bilete, iar casa de la Arena Națională rămâne deschisă până la startul partidei. Pe lângă cele 28.000 de bilete, Rapid va mai avea parte de sprijinul a 3.000 de fani care au abonamente și a 700 de invitați. 

Din cele 41.000 de bilete, 8.000 sunt rezervate celor de la FCSB, în baza unui protocol, astfel ca pentru fanii rapidiști ar fi mai fi disponibile aproximativ 2.000 de bilete.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Daniel Pancu reacționează după declarația provocatoare dată de Tănase înainte de Rapid - FCSB: „Să nu vorbească nimeni așa”

Experiența Rapidului sau entuziasmul FCSB-ului? Ce atuuri au cele două mari rivale în derby

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
valentindragobete
valentindragobete  •  15 August 2021, 20:36
Postat de fairplayromania pe 15 August 2021, 19:31

Cit de mult a decăzut pressa din România..... sa publici părerea unui puşcăriaş sef de galerie .... in orice articol se vorbeste doar de fcsibî. Iţi vine lehamite. Un cioban puşcăriaş umblă cu crucea in spare pe străzile Bucureştiului iar voi aţi publicat 15 articole...Ride Europa de voi !!!!

Ai dreptate a decăzut foarte mult daca un prost ca tine își " publica " elucubrațiile pe forumul unei " gazete " ! Ai din nou dreptate " îți vine lehamite " si se rade lumea de el ...

cirus11
cirus11  •  15 August 2021, 19:50
Postat de rocky5 pe 15 August 2021, 19:16

S-au epuizat o laie! Mai mult de 5000 de fcsb-iști nu vor fi pe stadion!

Pai poti lua ca reper cati rapidisti au fost la ultimul lor mare meci european cu PSV, 24000 parca... tot ce-o sa fie peste o sa fie ori neutri din cartier ori fani ai alorlalti, matematica simpla

fairplayromania
fairplayromania  •  15 August 2021, 19:31

Cit de mult a decăzut pressa din România..... sa publici părerea unui puşcăriaş sef de galerie .... in orice articol se vorbeste doar de fcsibî. Iţi vine lehamite. Un cioban puşcăriaş umblă cu crucea in spare pe străzile Bucureştiului iar voi aţi publicat 15 articole...Ride Europa de voi !!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează