FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCM TG. MUREŞ 0-1

Fanii Petrolului au intrat în incinta stadionului, cerînd demisia lui Răchită după 0-1 cu FCM Tg. Mureş

Valeriu Răchită
Valeriu Răchită

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2011 21:26

Incidente la finalul meciului Petrolul - FCM Tîrgu-Mureş, pierdut de ploieşteni cu scorul de 0-1, gol Subotici. A fost al cincilea eşec pe propriul teren pentru "lupii galbeni" din şapte meciuri.

Vezi aici o galerie foto de la meci!

Un grup de suporteri ai Petrolului a intrat în incinta stadionului şi a ajuns pînă la sala de conferinţe, acolo unde i-a cerut demisia antrenorului echipei, Valeriu Răchită, care susţinea conferinţa de presă. Fanii au bătut cu pumnii în geam, iar tehnicianul a rămas stupefiat de iniţiativa fanilor, dînd din cap într-un mod dezaprobator la adresa acestora.

Suporterii au fost daţi afară din stadion de forţele de ordine.

"Astăzi s-au întîlnit două echipe care încă se cred în eşalonul secund. Sîntem într-o situaţie critică, trebuie să forţăm pînă la iarnă şi apoi vom trage linie", a spus Valeriu Răchită după meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
daniel_cosmin84
daniel_cosmin84  •  18 Noiembrie 2011, 22:48

da......petrolul exista datorita suporteriilor .

snoopmind
snoopmind  •  18 Noiembrie 2011, 22:22
Postat de r3mus_dinamovistu pe 18 Noiembrie 2011, 21:40

Acum nu mai e bun Rachita. Dar cand va dadea bani de coregrafii, droguri, bautura sau deplasari era bun era respect vivi rachita. tipic romanesc

pai si borcea la fel facea cu voi :))

elnunius
elnunius  •  18 Noiembrie 2011, 22:11

au invatat si nebuneii de tarani de la petrolu sa injure pe internet si,mai nou,sa foloseasca petardele...imi e mila de voi saracilor...mai bine nu promovati k orikm suntetzi ciuk batailor p aici...hai marsh inapoi in B sau poate C

Vezi toate comentariile (27)
Comentează