FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCM TG. MUREŞ 0-1

Fanii Petrolului s-au dat iar în stambă. Vezi ce gesturi huliganice au mai comis în trecut!

Stelistul George Galamaz a fost lovit mişeleşte de un spectator care a intrat pe teren
Stelistul George Galamaz a fost lovit mişeleşte de un spectator care a intrat pe teren

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2011 22:10

Fanii Petrolului nu au scăpat prilejul de a ieşi în evidenţă nici după meciul cu FCM Tîrgu-Mureş, pierdut de prahoveni cu scorul de 0-1.

Chiar dacă nu au avut acces pe stadion, cîţiva membri ai galeriei au intrat la finalul jocului în incinta stadionului, ajungînd pînă la sala de conferinţe, acolo unde au bătut cu pumnii în geam, cerînd demisia antrenorului Valeriu Răchită. Citeşte mai multe detalii aici!

Nu este prima oară cînd "lupii galbeni", aşa cum sînt cunoscuţi suporterii Petrolului, comit astfel de acte.

Galamaz KO, Tătăruşanu ars pe spate VEZI VIDEO AICI!
La meciul cu Steaua un spectator aflat în peluza suporterilor Petrolului a intrat pe teren şi l-a lovit pe fundaşul "roş-albaştrilor", George Galamaz. Apoi, tot din galeria ploieştenilor a fost aruncată pe teren o petardă, care i-a provocat o arsură portarului Ciprian Tătăruşanu.

Au aruncat cu pietre în autocarele suporterilor Astrei VEZI VIDEO AICI!
După meciul din Cupa României dintre Astra şi Petrolul (0-1), fanii "găzarilor", au atacat cu pietre autocarele pline cu suporterii Astrei. "Ultimele două autocare au fost atacate la ieşirea din Ploieşti. Unul dintre ele a fost foarte avariat şi nu a mai putut pleca. Oamenii, care erau din zona Zimnicea şi Giurgiu au fost în pericol mare. S-au aruncat pietroaie care au trecut milimetric pe lîngă capetele suporterilor! A fost o acţiune premeditată a petroliştilor!", a spus preşedintele Astrei, Petre Buduru, la GSP TV. Mai multe detalii aici!

Bătaie cu jandarmii
Fanii Petrolului s-au răzbunat pe forţele de ordine pentru eşecul în faţa Rapidului din etapa a treia, scor 0-1. Suporterii Petrolului, supăraţi după înfrîngerea favoriţilor, s-ar fi răzbunat pe forţele de ordine prezente la meci. Aceştia i-au agresat verbal şi fizic pe jandarmi, care au fost nevoiţi să îi imobilizeze. Mai multe detalii AICI şi AICI!

Au furat alcool dintr-o benzinărie de lîngă Piteşti
Sezonul trecut, după partida pierdută, la Mioveni, scor 0-2, fanii Petrolului au devastat o benzinărie din apropierea Piteştiului şi au furat băuturi alcoolice. Jandarmeria a fost înştiinţată şi a oprit autocarul acestora, au găsit bunurile furate din benzinărie, iar 14 dintre suporterii Petrolului vor avea dosar penal şi au fost amendaţi cu cîte 1.500 RON, aceştia fiind înregistraţi pe camerele de supraveghere. Mai multe detalii aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  21 Noiembrie 2011, 15:57

Il vazusem pe un gras aiurit in parcare cum ii cerea el socoteala lui Oprita pentru infrangere. Cica "ne ducem in B". Asa si? De parca nu vin de acolo. Multe echipe au retrogradat bai saraciilor. Aveti impresia ca voi sunteti mai cu mot? "Mare" echipa si petr0lul asta. :))

unpetrolist
unpetrolist  •  20 Noiembrie 2011, 21:04
Postat de wollt_r pe 19 Noiembrie 2011, 00:22

va meritati renumele ........... o tata intreaga stie ce-i pe la voi (nu numai in fotbal) stai linistit ca GSP nu ne spune nimic nou . . Civilizatie nu gluma ....

Esti neinformat, ca sa nu spun rauvoitor...ca o mare parte din asa-zisii intelepti, civilizati si harnici de peste Carpati! Sa dea domnul sa vi se implineasca dorinta si sa fie granita pe Carpati, sa nu va mai aud!

alexfcp
alexfcp  •  20 Noiembrie 2011, 20:22

PLOIESTI NU E ROMANIA !!!!!!! Respect Republica strabuna.... DEMISIA RACHITA...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează