FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-PETROLUL 2-1

Fanii Petrolului şi-au pierdut răbdarea cu Rednic: ”Ia-ţi bocceluţa şi du-te! Avem nevoie de antrenor cu logică, bun simţ şi calitate”

Rezultatele modeste l-au adus pe Rednic în colimatorul fanilor Petrolului
Rezultatele modeste l-au adus pe Rednic în colimatorul fanilor Petrolului

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 11:31

Suporterii Petrolului s-au înfuriat după ce echipa ploieşteană a pierdut ”afară” cu Dinamo (1-2) şi a ajuns la al 3-lea meci de campionat fără victorie, perioadă în care a obţinut doar două puncte. Plus un ”amical” pierdut, 0-1 cu Fortuna Brazi!

Pentru această situaţie departe de aşteptările lor, fanii ”lupilor” îl învinovăţesc pe antrenorul Mircea Rednic, căruia îi cer deja să plece. ”REDNIC, DĂ-ŢI DEMISIA! Dacă tu spui că am jucat bine cu Dinamo înseamnă că vrei să păcăleşti fotbalul. S-a jucat binişor 30 de minute, dar în acest timp s-au dat zeci de pase în lateral şi în spate. Asta numeşti tu jucat bine? Ce cauţi tu în fotbal?”, a scris ”kmikaz” pe www.gsp.ro.

Tot pe site-ul ”Gazetei Sporturilor”, ”george1965” a remarcat că ” Petrolul a jucat cu o viteză în minus şi numai pînă la 16 metri”, înfierînd: ”Cristea şi Grozav sînt balerini, Boudjema duce greul. Ce căuta Younnes ca ultim apărător al Petrolului la primul gol al lui Dinamo? Ce fel de aşezare în teren este asta? Cît despre portari, poate, totuşi, nu a plecat Hamutovski !?! Are trei clase peste Bornescu”.

Atacurile s-au mutat pe ”www.doarpetrolul.ro”. Iată două dintre mesaje:
”toma”: Sper ca, atunci cînd tripleta de aur Rednic-Teja-Tene îşi va lua bocceluţa şi vom vedea şi un antrenor cu logică, bun simţ şi calitate, să-i văd pe cei care sînt atît de amorezaţi de ei că-şi toarnă cenuşă în cap şi o lasă mai uşor cu fanteziile. Şi sper că dacă vara cineva nu doarme, măcar toamna să-l trimită la culcare undeva departe! Dacă pentru Rednic echipa "joacă" şi sîntem pe drumul cel bun, atunci m-am convins ce fel de aşteptări şi ce calităţi îşi autoevaluează de unul singur. Ce trebuie mai mult de atît !? Petrolul cu el la "butoane" e pe generosul (încă!) loc 9, iar fosta lui echipă, Astra, e pe locul 4! A făcut rocada cu "săracul" ăla de Mulţescu care nu ştiu ce magie neagră a făcut de a reînviat spiritul fotbalistic, amintiri, sentimente şi pasiuni. Răbdare??? Pardon!

”borgetti”: Echipa este praf....cu vedete gen Bianca,Grozav şi Bornescu tot să pierdem puncte. Nu au jucat nimic  aceşti 3 jucatori. Sincer... În locul Biancăi ar fi mers mult mai bine Opriţa... Are o vîrstă, dar pune mult mai mult suflet.... Şi încă ceva, urmăriţi în continuare ce o să facă Mulţescu la Astra. Noi ne-am bătut joc de omul ăla care ne-a scăpat de la retrogradare. Rednic, cînd a fost să preia echipa anul trecut, a spus că el nu îşi păteaza CV-ul cu o echipă care nu are cum să mai scape de retrogradare. Întrebarea mea: Ce mama naibii caută acum la Petrolul?? Banii oferiţi de Walter se pare că şi-au spus cuvîntul!!... Bianca, mare vedetă. Nu joacă nimic!!! Grozav.. Presa l-a stricat că l-a făcut vedetă prea devreme...Younes, nu mai joacă nimic. De fapt, nu este jucat unde trebuie şi cum trebuie. Iar la portari, trebuie să mai căutam, că ăstia doi pe care îi avem sînt degeaba. Ambele goluri au fost luate pe greşelile lui Bornescu. Pacat că ne chinuim să umplem stadionul la fiecare meci şi ăştia îşi bat joc de noi. Avem nevoie de antrenor!!!!

 


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
audi66
audi66  •  27 August 2012, 22:12
Postat de al_27 pe 27 August 2012, 22:11

Lasati echipele Dinamo si Petrolul sa se pregateasca de Champions League...

BUUUUMMM! Te-ai speriat croncane?

al_27
al_27  •  27 August 2012, 22:11

Lasati echipele Dinamo si Petrolul sa se pregateasca de Champions League...

max2009
max2009  •  27 August 2012, 21:02

rednic? un frustrat

Vezi toate comentariile (82)
Comentează