FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fanii pregătesc un miting împotriva lui Gigi Becali: "MM şi Duckadam nu au nici un cuvînt de spus în faţa patronului"

Fanii Stelei ameninta cu noi proteste
Fanii Stelei ameninta cu noi proteste

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 00:26

După ce în urmă cu o săptămîna ultraşii Stelei au vopsit gardul unei vile din pipera, lasîndu-i un mesaj explicit lui Gigi Becali: "LASĂ-NE GIGI", aceştia anunţă că protestele vor lua amploare.

Deşi se părea că odată cu venirea lui Mihai Stoica relaţia dintre suporteri şi conducerea clubului se va schimba, lucrurile au rămas la fel. Fanii sînt în continuare nemulţumiţi şi pregătesc un miting. Au solicitat deja Primăriei să le aprobe o manifestaţie, în aprilie, în faţa palatului lui Gigi Becali. Dacă se va aproba, mitingul de protest va avea loc pe data de 10, la ora 15:00.

Ce acuză suporterii prin vocea lui Costi Vasile, vicepreşedintele Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti: "Media de spectatori a scăzut şi spre finalul turului şi din ce în ce mai puţini oameni vor fi pe stadion. Lumea nu mai merge pe Ghencea fiindcă nu mai vrea să facă parte din ceea ce se petrece la club".

Acesta nu i-a menajat nici pe Mihai Stoica sau pe Helmtuh Duckadam despre care declară că nu au nicio putere de decizie la gruparea din Ghencea: "MM şi Duckadam sînt la Steaua, dar nu au nici un cuvînt de spus în faţa lui Gigi Becali. Noi, suporterii, sîntem convinşi de asta".

"Steaua are cei mai mulţi suporteri din România, cred că peste 60 la sută din totalul microbiştilor. Doar că românul nu are cultura mersului pe stadion"
Mihai Stoica, manager general Steaua

“În Ghencea nu vreau să fiu deranjat de nimeni, niciodată”
Gigi Becali, patron Steaua

1.000 de membri are Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
pika17
pika17  •  23 Februarie 2011, 20:37

Pe ce lume traitzi oilor?, unde ati mai vazut voi sa conteste oile ciobanil suprem ? bee heee heeee

the1der
the1der  •  23 Februarie 2011, 15:44
Postat de rapid.. pe 23 Februarie 2011, 13:51

istorie cladita pe abuzuri grosolane,jucatori luati cu japca,amenintari pe jucatorii echipelor adverse,arbitrii corupti,blaturi,valize,brichete,comisii,etc. acestea sunt adevatele valori care au format Steaua.Becali nu face decat sa mentina 'traditia echipei'.

A scazut bursa la praz….. si asta numai din cauza unei tranzactii de capsuni…cu cciiiooorrriiillee ca tine :))

the1der
the1der  •  23 Februarie 2011, 15:40
Postat de superstar20 pe 23 Februarie 2011, 12:47

Daca nici acum lumea nu s-a convins de mascariciul de Becali,de minciunile sale si de actiunile sale prin care taraste acest club in noroi transformand marea Steaua intr-un circ,atunci inseamna ca suntem un popor de 2 lei. Becali trebuie sa plece iar Becali va pleca,trebuie sa credem asta si sa ducem aceasta lupta la un bun sfarsit,sa continuuam sa luptam,sa luptam impotriva presei de 2 lei si a moderatorilor de 2 lei cu ajutorul carora Becali spala lumea pe creier. Ajunge,Steaua trebuie sa redevina Steaua,Steaua trebuie salvata de sub sclavia lui Becali, Steaua nu inseamna Becali si nu trebuie sa il mai lasam sa se foloseasca de numele ei !

nu mai mergeti la meciuri , nu va mai uitati la emisiuni unde apare , si nu dati click pe siteuri unde ii apare numele..e asa de greu ??? vrem steaua noastra a tuturor nu a unui tiran de 2 lei!!! am scris 2 randuri fara sa ii scriu numele ca nu merita din tot ce a facut din steaua sa ii fie rusine !!! haideti stelisti adevarati !! nu va lasati invinsi de un nemernic!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează