FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Galeria giuleștenilor anunță că boicotează meciul cu Voluntari! » Derapaj la adresa conducătorilor ilfovenilor

Galeria celor de la Rapid
Foto: GSP
Galeria celor de la Rapid Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 16:32 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 17:23

Suporterii celor de la Rapid nu se vor prezenta la meciul cu FC Voluntari, de marți, ce se va disputa pe Arena „Anghel Iordănescu”. 

Decizia fanilor a venit după ce Voluntari a decis să le acorde numai 70 de bilete giuleștenilor, cu prețul de 100 de lei biletul, lucru obișnuit pentru ilfoveni în momentul când joacă acasă împotriva echipelor cu mulți fani.   

FCSB vrea alți doi fotbaliști din Liga 1! Pentru cine negociază Gigi Becali
FCSB
FCSB vrea alți doi fotbaliști din Liga 1! Pentru cine negociază Gigi Becali

Rapidiștii au postat un mesaj dur, în care i-au insultat grosolan pe primarul Florentin Pandele, pe soția acestuia, Gabriela Firea, și pe președintele celor de la Voluntari, Bogdan Bălănescu.

„Galeria Rapidului a primit doar 70 de bilete, cu prețul de 100 de lei, în timp ce restul biletelor vor fi oferite gratuit (sub formă de invitații) sătenilor și aplaudacilor lui Pandele și Bălănescu. Rapid București este cea mai frumoasă poveste a fotbalului românesc, cu o istorie de aproape 100 de ani și cu cei mai fanatici și frumoși suporteri din România. 

Numele Rapid are o semnificație mult prea importantă ca să se înjosescă la o dispută cu un club inexistent, dintr-un sat cu mai multe vaci (inclusiv Gabriela Firea) decât localnici, unde balega ține locul marcajelor rutiere. 

Dorim să le mulțumim celor doi responsabili pentru generozitate, știm că la meciurile Voluntariului media este de aproximativ 70 de spectatori pe meci, dar marți e Rapidul oaspete, un club de fotbal adevărat, cu tradiție în fotbal, chiar dacă gazdele sunt o echipă menținută în Liga 1 doar să-i asigure lui Burleanu un vot în plus la alegeri și susținere politică în fruntea FRF”, a fost postarea galeriei Rapidului. 

Mihai Iosif, nemulțumit și el de prețul biletelor

La conferința premergătoare jocului, antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, s-a declarat deranjat de tactica folosită de ilfoveni pentru a-i îndepărta pe fanii giuleșteni. 

Mi se pare un preț exagerat! Fotbalul e făcut pentru oameni, ne-am tot văitat că e pandemie, dar accesul trebuie făcut pentru toți oamenii de rând să poată veni la meci.

- Mihai Iosif, antrenor Rapid

VIDEO Mihai Iosif nu își face griji pentru postul său: „Când Rapid era în Liga 5, nu se înghesuiau așa mulți antrenori” + Ce obiectiv are antrenorul

Citește alte știri din Liga 1:

FCSB vrea alți doi fotbaliști din Liga 1! Pentru cine negociază Gigi Becali

În ce condiții pleacă Reghecampf » Clauzele care îl pot demite pe tehnician

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ucluj2011
ucluj2011  •  10 Februarie 2022, 13:04

Bravo!!! Un comunicat la obiect și care pune punctul pe "i" , chiar dacă acest comunicat mult prea decent pentru unii ca cei ce se pretează la asemenea lucruri , lucruri care ar trebui să fie ILEGALE în fotbalul din România.

ucluj2011
ucluj2011  •  10 Februarie 2022, 12:59
Postat de sile007 pe 07 Februarie 2022, 19:13

Ce derapaje obscene care nu fac cinste acestui popor. 1. Acest club nu este rapid, club desfiintat definitiv si irevocabil in 2016 ci o clona trista infiintata la ordin politic de partidul rosu. 2. Galeria lui rapid Este plina de Covis Varianta africana Iar pe ei ii doare-n...pana.

Oh , ba da!!! Spre deosebire de FCSBul tău care nu are nici o legătură cu Steaua , Rapidul ESTE același Rapid dintotdeauna. O spun culorile , sigla , numele , palmaresul , suporterii , judecătorii , ACTELE... Stai jos , ai nota UNU. Ți-am mai spus de atâtea ori să nu mai postezi aberații pe care nici tu nu le crezi.

ucluj2011
ucluj2011  •  10 Februarie 2022, 12:56
Postat de radumatei pe 07 Februarie 2022, 18:44

Giuleștenii, amuzanți ca întotdeauna: băbăeț, înainte să faceți haz de Voluntari (o zonă nu chiar selectă, dar cel puțin decentă dpdv al calității umane și al condițiilor de locuire), eu zic să vă scoateți caii din mansardele voastre de lux din Rahova-Ferentari și să faceți o potecuță printre munții de gunoaie dintre blocurile voastre de nefamiliști. Nu de alta, dar și dacă *** ar ține loc de marcaje rutiere în Voluntari, tot ar mirosi mai frumos decât sub Podul Grant.

Vorbe de om ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează